Life

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2021. Maimuțele renasc din propria cenușă

21.04.2021 | 12:38
Zodiac chinezesc pentru luna mai 2021 Maimutele renasc din propria cenusa
Zodiac chinezesc pentru luna mai 2021. Maimuțele au o perioadă de vis. Foto: seekpng.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna mai 2021, Maimuțele vor avea ocazia să strălucească din nou, să se ridice de jos și să renască din propria cenușă!

Luna lui Cireșar vine cu tot felul de lecții de viață pentru majoritatea semnelor zodiacale. Va fi o lună în care vor fi puse în evidență calitățile oamenilor, în special smerenia și ambiția de care dau dovadă atunci când luptă pentru o cauză nobilă.

ADVERTISEMENT

Dragonii se vor afla în fața unor examene dificile și vor face față tuturor situațiilor în perioadă următoare. Din punct de vedere financiar stau cel mai bine, însă au de lucrat pe partea emoțională, mai ales dacă vorbim despre relația cu copiii sau frații.

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2021

Șobolanii au o lună în care se reinventează. Luna mai le va oferi oportunitatea de a arăta că nu sunt încremeniți în idei fixe, ci sunt destul de volatili mai ales dacă li se acordă încredere.

ADVERTISEMENT

Șerpii sunt cei care vor porni mici bătălii în familie. Conflictele ar putea porni de la niște sume de bani, de la o moștenire mai veche sau pur și simplu de la lipsa unei autorități care să țină în frâu haosul general.

Maimuțele, după cum spuneam mai sus, vor renaște din propria cenușă precum pasărea Phoenix. Au motive de bucurie destul de multe, iar cele mai multe schimbări se vor vedea cu ochiul liber, căci vorbim aici de schimbări fizice.

ADVERTISEMENT

Iepurii dobândesc tot felul de informații noi de care se vor servi în ascensiunea lor profesională, așa că luna mai va fi în special despre carieră.

Cocoșilor li se face dreptate

Mistreții vor să cadă la pace cu câteva persoane cu care nu au avut o relație bună de ceva ani. Fac un pas în spate și își recunosc erorile.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc au o lună mai plină de aventuri. Sunt încurajate călătoriile, dar ele trebuie făcute cu maximă atenție, dat fiind contextul pandemiei.

Bivolii continuă să fie pe o ușoară linie de plutire, dar e recomandat să nu își neglijeze sănătatea. Atenție la vicii!

Câinii și Caii au oarecum un destin comun, în sensul că vor întâlni o persoană cu totul specială care le va ocupa imediat inima.

Cocoșii au parte de un verdict important. Li se face dreptate într-o cauză pentru care au luptat. Nu vorbim neapărat de instanțe judecătorești, ci de o reparație morală.

Tigrii au un mai plin de aventuri amoroase. Se poate spune că vor porni un fel de casting pentru a realiza care este partenerul potrivit pentru ei.

 

ADVERTISEMENT