Life

Zodiac chinezesc pentru luna martie 2021. Nu aduce anul ce aduce Mărțișorul

17.02.2021 | 18:30
Zodiac chinezesc pentru luna martie 2021 Nu aduce anul ce aduce Martisorul
ADVERTISEMENT

Noul zodiac chinezesc lunar, valabil pentru martie 2021, vine cu vești bune pentru majoritatea dintre noi. Multe zodii vor începe să simtă că nu au tras degeaba și că tot răul este în final spre bine.

Este o lună a reînnoirii, este prima lună de primăvară, prima lună în care multe zodii vor începe să se reconecteze cu natura, o lună în care sunt încurajate călătoriile și munca pentru mediul înconjurător.

ADVERTISEMENT

Dragonii vor avea un martie plin de belșug. Sunt cei mai muncitori în prima lună de primăvară și cei care reușesc să obțină cele mai multe succese din punct de vedere financiar.

Zodiac chinezesc pentru luna martie 2021

Maimuțele încep procesul schimbării lor fizice și mentale și recurg la ajutoare, la sfătuitorii buni de data aceasta, căci au avut în preajma lor multe persoane toxice în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Șerpii se dumiresc cu privire la anumite activități care altădată le dădeau frisoane, iar acum devin extrem de curajoși și se aruncă în gura lupului cu scopul de a izbândi.

Oile din acest zodiac chinezesc au un martie plin de cadouri, încă din prima zi a lunii. Nu aduce anul ce aduce Mărțișorul pentru ei. Dar stați… Nu sunt singurii!

ADVERTISEMENT

Aceleași vești bune le primesc și Câinii. Acești nativi vor cunoaște persoane minunate, oameni de bine alături de care vor începe niște proiecte profesionale uluitoare.

Iepuri, atenție la ton!

Caii trebuie să fie atenți la cum își gestionează finanțele luna aceasta căci tind să devină extrem de cheltuitori. Nu este o perioadă bună de riscuri financiare.

ADVERTISEMENT

Tigrii și Cocoșii au oarecum același destin în martie. Amândoi se gândesc numai la iubire, la relații, la activități pe care le pot face în cuplu.

Bivolii călătoresc și sunt extrem de fericiți căci primesc vești bune de la anumite persoane aflate peste mări și țări.

Mistreții au parte și ei de un început de primăvară destul de bun, mai ales în prima parte a lunii martie. Din 15 martie încolo pot apărea mici conflicte cauzate de autoritarismul anumitor persoane, dar se rezolvă totul până la urmă.

Șobolanii încheie tot felul de negocieri, de înțelegeri oculte și reușesc să se adune și să vadă partea plină a paharului. Cât despre Iepuri, este o lună ceva mai complicată, una în care trebuie să fie atenți la ton, căci tonul face muzica în cazul lor.

 

 

ADVERTISEMENT