Life

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2020. Două zodii o iau de la zero

12.10.2020 | 20:34
Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2020 Doua zodii o iau de la zero
ADVERTISEMENT

Luna noiembrie vine cu schimbări pentru unii nativi. Sunt lucruri care sunt făcute din dorința de a modifica puțin traiectoria sau, de nevoie, pentru că au eșuat în vreun fel în parcusul până aici. O vor lua de la capăt sau vor face reconfigurări serioase ale traseului în viață.

Înțelepții din Orient prevăd o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional pentru unii nativi, în timp ce pentru alții vor exista motive de fericire datorate unor evenimente familiale viitoare.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă aduce previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal în parte, pentru luna noiembrie.

Previziunile astrologice ale înțeleptilor din Orient pentru luna noiembrie, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Luna noiembrie aduce cu ea o tristețe adâncă cu privire la trecerea prea rapidă a timpului, comparativ cu puterea ta de a rezolva dilemele sufletești în care te afli. Ți se pare că nu te poți decide încotro să mergi sau că pierzi prea multă vreme în încercarea de a te vindeca pe interior în urma unei rupturi care te-a afectat mult. Totuși, sunt și vești bune în planul profesional. E posibil să primești o veste pe care o așteptai de mult, câștigarea unui bonus financiar sau chiar o mărire de salariu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Este o perioadă bună pentru viața de cuplu. Ai hotârât, împreună cu partenerul de viață, că e cazul să luați o mică pauză, un concediu doar pentru voi doi. Timpul pe care îl veți petrece departe de zgomotul orașului și doar în compania persoanei iubite o să fie cea mai bună modalitate de a ieși din monotonie, de a vă consolida relația și de a vă încărca bateriile. Spre finalul lunii pot să apară mici probleme de sănătate, care se vor rezolva ușor cu o vizită la medic.

Tigru

Noiembrie vine cu un nou început. E timpul să te rupi de mediul toxic în care muncești, iar luna acesta va apărea oportunitatea potrivită pentru a face acest pas fără să te îngrijorezi de stabilitatea financiară ulterioară. Ai parte de toată susținerea familiei și totul pare să meargă pe drumul potrivit. Un prieten sau cineva din familie o să-ți ceară ajutorul cu privire la un proiect important pe care îl conduce și vei avea posibilitatea să câștigi un ban în plus.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se vor întâmpla niște lucruri nu tocmai plăcute în relația cu partenerul de viață. Vor apărea conflicte tot mai dese, gelozii nefondate și reproșuri care te fac să te duci cu gândul la o viitoare despărțire. Acestă idee nu te încântă deloc și încerci să rezolvi situația prin discuții lungi cu persoana iubită și având disponibilitate pentru un compromis, care speri că va fi soluția optimă pentru rezolvarea dificultăților.

Dragon

Ai niște probleme de sănătate care îți vor da ceva bătăi de cap la început de lună. Nu e nimic cu adevărat grav, se vor rezolva după câteva vizite la medic. Îți merge bine în plan profesional, munca este aducătoare de bani și nu te supără prea tare programul încărcat de care ai parte. Partenerul de viață, însă, nu e foarte încântat de timpul pe care îl petreci la birou, se simte neglijat și dorește să găsești un echilibru între muncă și căminul conjugal.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai un eveniment importat care se apropie cu repeziciune. E ceva măreț care te face să ai emoții, o cununie, nașterea unui copil sau botezul unuia sunt lucruri care vor da o însemnătate aparte acestei luni. Ești ocupat mai mereu cu tot felul de aranjamente și drumuri pe care trebuie să le faci pentru a te asigura că totul o să iasă bine, dar nu simți oboseala datorită sentimentelor de entuziasm care te încearcă.

Cal

Se anunță o perioadă prielnică pentru viața personală. Nativii care sunt într-o relație au parte de o perioadă armonioasă, cu multă căldură și apropiere umană. Nativii care sunt în căutarea unui partener, au toate șansele să-l găsească pe parcusul acestei luni. De asemenea, astrele vor influența o bună întelegere cu semenii, în general, e o perioadă favorabilă și relațiilor sociale.

Capră/ Oaie

Luna noiembrie nu e chiar luna ta preferată. Nu îți place deloc că prevestește venire apropiată a iernii și, din acest motiv, temperamentul nu e chiar un punct forte pentru tine, cel puțin nu în prima parte a lunii. Ai ceva probleme cu un prieten apropiat care e bolnav sau are nevoie de ajutor cu niște probleme sensibile și nu ești foarte sigur dacă poți să îl ajuți, te temi să nu-l influențezi într-un mod negativ.

Maimuță

Schimările care au venit grămadă în ultima vreme te-au prins nepregătit. Estimai că lucruri nu tocmai plăcute aveau să se întâmple, dar numărul acestora te face să te uiți în jur și să nu mai recunoști acest tabou ca fiind cel în care tu ai trăit până atunci. Viața actuală nu ți se pare că mai seamănă cu viața ta, iar acest lucru îți creează nesiguranță și gânduri nu tocmai pozitive. Când o iei de la zero, cea mai bună parte e că ajungi să clădești de la început bazele pe care vrei să-ți consolidezi existența, așa că e posibil să fie și părți bune.

Cocoș

Vremurile grele au trecut. Perioada de încercare pe care ai traversat-o recent te-a făcut să vezi viața cu alți ochi, să te bucuri de oamenii pe care îi ai lângă tine și de sprijinul acestora. Ai ieșit cu bine din încercările care ți-au fost puse în cale și ești mândru de capacitățile tale, de modul în care ai manageriat problemele și cum le-ai găsit soluționarea. E o vreme tocmai bună să iei o pauză binemeritată, iar plecarea din oraș pentru o perioadă e cea mai potrivită idee.

Câine

Nu reușești nicidecum să ieși în evidență așa cum ți-ai dori la locul de muncă. Încercările de a te face observat te-au obosit pe tine și ți-au atras antipatia colegilor. Îți dorești să simți că avansezi și nu e nimic greșit în asta, dar modul în care privești situația, ca un eșec, e ceva ce te trage în jos. Dacă vei fi mai relaxat cu privire la un eventual insucces, vei putea să te concentrezi mai bine pe ceea ce faci în momentul de față, iar emoțiile nu te vor copleși.

Mistreț

Apare un personaj care colorează atmosfera în cercul prietenilor. Nu-ți trezește un interes aparte, dar tu ai toate șansele să intri în vizorul acestuia și să nu mai poți să ieși curând. E o situație problematică, nu vrei să creezi conflicte în gașcă și, cu atât mai puțin, acasă. Partererul de viață observă foarte rapid simpatia pe care o emană acestă persoană cu privire la tine, iar acest lucru trebuie să-ți dea de gândit cu privire la cât de repede va observa un interes al tău față de persoana respectivă.

 

 

 

ADVERTISEMENT