Life

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2021. Dragonii se îmbogățesc subit

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2021: Pentru Dragoni este o lună benefică financiar!
14.10.2021 | 15:30
Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2021 Dragonii se imbogatesc subit
Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna noiembrie 2021, penultima din acest an, Dragonii au toate șansele să se îmbogățească.

Cea de-a 11-a lună a lui 2021 vine cu bani, iubire, dar și cumpene pentru unii. Este o lună în care mulți nativi încep să tragă linie și să vadă ce au făcut bine și ce nu a mers în viața lor în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Dragonii sunt, de departe, favoriții pușculiței cu bani în noiembrie 2021! Pentru ei, apar tot felul de oportunități financiare la care nu s-ar fi gândit niciodată. De acum trebuie doar să fie atenți cum își gestionează banii.

Zodiac chinezesc pentru luna noiembrie 2021

Șerpii sunt pe muchie de cuțit în anumite relații pe care le au cu cei din jur. Duc tot felul de războaie personale și pot suferi mult.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc sunt pregătite pentru o lună cu multe bătăi de cap. Își dau silința să nu îi dezamăgească pe cei din jur și reușesc să fie apreciați.

Bivolii sunt cei mai săritori. Îi ajută pe oamenii aflați la nevoie renunțând la confortul lor.

ADVERTISEMENT

Maimuțele trag linie și ajung la concluzii pozitive despre ce au făcut în ultimul an. Pornesc noi proiecte care le vor ocupa tot timpul.

Cocoșii sunt puși pe harță. Vor să își facă dreptate într-o dispută mai veche. Cineva le sare în apărare.

ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt extrem de preocupați de sănătatea anumitor persoane din jur. Se vor liniști după ce vor realiza că totul a fost o simplă sperietură.

Câinii și Caii rup relațiile toxice

Câinii și Caii au oarecum un destin comun în noiembrie. Cei doi nativi rup niște legături toxice, relații de care ar fi trebuit să se descotorosească de mai multă vreme.

Mistreții au o lună în care este vorba despre iubire. Cei care sunt singuri încep relații frumoase.

Tigrii renunță la orgoliu și fac anumite sacrificii pentru persoanele lor dragi. Dau dovadă de o empatie nespecifică lor.

Iepurii demarează tot felul de proiecte în care îi implică pe ceilalți fără să le spună. De aici pot porni multe conflicte, căci oamenii pe care se bazează nu acceptă să fie controlați, să li se decidă soarta fără să fie întrebați. Vor avea ceva de învățat și din asta.

ADVERTISEMENT