Life

Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2020. Maimuțele și Dragonii plutesc de fericire

24.09.2020 | 18:27
Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2020 Maimutele si Dragonii plutesc de fericire
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna octombrie 2020, Maimuțele și Dragonii vor avea parte de momente spectaculoase.

Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2020

Dragonii sunt vedetele acestei luni de toamnă. Mulți dintre ei își dau seama că toată munca depusă în ultimele luni nu a fost în van.

ADVERTISEMENT

Dragonii vor crește în carieră, iar unii dintre ei se vor relansa. Este o perioadă propice mai ales pentru Dragonii tineri, pentru liceeni și studenți. Aceștia, nu doar că vor învăța foarte bine, dar vor porni niște proiecte pe cont propriu în domeniul școlarizării.

Dacă Dragonii au o lună bună pe plan profesional, Maimuțele se vor bucura nespus de mult să vadă că vor fi iubite și apreciate. Sunt foarte bine aspectate în sectorul amoros.

ADVERTISEMENT

E o lună bună pentru a începe relații, dar ar fi indicat să nu se arunce înainte, să nu emită pretenții de la persoanele pe care le întâlnesc, să ia lucrurile treptat. Sunt încurajate să trăiască momentul.

Mistreții vin după câteva săptămâni destul de agitate, iar în octombrie vor simți că li se face dreptate. Își recâștigă confortul psihic și se liniștesc.

ADVERTISEMENT

Bivolii pornesc în aventuri noi și sunt dispuși să riște totul pe o carte de dragul succesului. Poate fi o lună bună dacă scot la momentul potrivit asul din mânecă, dar și una proastă dacă trișează.

Iepurii stau foarte bine la capitolul comunicare. Acești nativi fug în general de dialoguri. Sunt foarte repeziți și ciufuți de cele mai multe ori, dar în octombrie vor reuși să se impună prin coerență și rapiditate în exprimare fără să fenteze logica în discurs.

ADVERTISEMENT

Cocoșii sunt războinicii lunii

Câinii din zodiacul chinezesc sunt puși în situații ceva mai complicate în familie. Un conflict între generații îi prinde la mijloc, iar ei nu pot alege pentru că se simt atașați de fiecare din cele două tabere.

Caii fug după mai mulți iepuri, dar nu prind niciunul. Sunt atât de aproape de marele noroc, aproape în fiecare zi, dar din cauza stângăciei specifice lor le scapă printre degete totul.

Cocoșii au o lună împărțită între război și pace. Prima jumătate a lunii vine cu revendicări și cu conflicte la serviciu, cu proteste și contestații care ar putea căpăta nuanțe destul de urâte.

În cea de-a doua parte, la fel ca Mistreții, se bucură de viață pentru că li se face dreptate legat de ce au pățit la serviciu.

Tigrii nu sunt tocmai în apele lor, iar de vină sunt stările de melancolie tot mai recurente. În această perioadă a anului, cu cât ne apropiem mai mult de finalul celor 12 luni, Tigrii devin tot mai dezamăgiți de lucrurile pe care nu au reușit să le realizeze.

Șerpii deschid niște bătălii pe mai multe fronturi. Este luna conflictelor, a răzbunărilor și a incertitudinilor. Abia din noiembrie vor veni ceva vești bune pentru ei.

Oile din zodiacul chinezesc sunt puse în situații inedite și vor călători în locuri exotice în interes de serviciu.

Șobolanii rup toate legăturile toxice, iar mulți dintre acești nativi se gândesc serios să pună punct și relației lor amoroase. Își dau seama că unele lucruri nu pot fi tolerate la infinit.

 

ADVERTISEMENT