Life

Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2021. Șobolanii, Tigrii și Cocoșii sunt în centrul atenției

Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2021: prima lună a toamnei aduce belșug în viețile multora!
24.08.2021 | 12:20
Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2021 Sobolanii Tigrii si Cocosii sunt in centrul atentiei
Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna septembrie 2021, mai multe zodii vor avea numai de câștigat la debutul toamnei.

Șobolanii, Tigrii și Cocoșii vor fi în centrul atenției încă din primele zile ale lunii. Șobolanii încep o viață nouă alături de persoana iubită, în timp ce Tigrii își găsesc liniștea de care aveau nevoie după câteva luni de lupte crâncene.

ADVERTISEMENT

Cocoșii se orientează ceva mai bine din punct de vedere financiar și vor face față provocărilor uimind pe toată lumea cu ingeniozitatea lor.

Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2021

Bivolii sunt și ei bine aspectați din punct de vedere astrologic. Luna septembrie le întărește anumite convingeri și îi motivează în fața unor provocări uriașe.

ADVERTISEMENT

Printr-o transformare radicală vor trece și Iepurii. Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal, luna septembrie este perfectă pentru a-și reface viața amoroasă.

Mistreții se vor focusa pe reparat relații. Vor ajunge la concluzii favorabile cu privire la legăturile cu prietenii și anumiți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Câinii din zodiacul chinezesc sunt și ei puși pe fapte mari. Beneficiază de tot felul de ajutoare. Sunt extrem de preocupați ca toate lucrurile să iasă ca la carte.

Caii sunt și ei mai responsabili, mai ales că toamna asta înseamnă pentru ei foarte multă muncă. Se vor poziționa corect față de colegi și superiorii de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Șerpii scapă de persoanele toxice

Șerpii descoperă adevăruri neplăcute despre persoane în care la un moment dat și-au pus toată încrederea. Vor alege să se distanțeze de oamenii toxici din viața lor.

Cât despre Oi, acestea vor călători destul de mult în luna septembrie. Este luna în care se vor redescoperi prin excursiile pe care le vor face. Unele dintre călătorii au un iz inițiatic din punct de vedere spiritual.

Maimuțele concretizează niște planuri mai vechi și aleg să nu le mai pese de toate fleacurile. Stau bine la capitolul relaționare.

Dragonii sunt pe o pojghiță de gheață în luna septembrie și asta deoarece observă că socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg. Trebuie să ia noi măsuri de precauție mai ales în ceea ce privește viața profesională. Pot câștiga totul din noroc sau pot pierde totul din prostie.

 

ADVERTISEMENT