Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 1 august 2022. Mistreții se ceartă până și cu ei!

Zodiac chinezesc: ziua de luni, 1 august 2022, îi pune pe Mistreți în situații dificile, în contexte în care nu se mai pot abține. Nu doar ei vor izbucni!
31.07.2022 | 12:30
Zodiac chinezesc pentru luni 1 august 2022 Mistretii se cearta pana si cu ei
Zodiac chinezesc pentru luni, 1 august 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc de luni, 1 august 2022, aduce multe schimbări pentru majoritatea nativilor. Cei care vor avea o zi dificilă sunt Mistreții, Bivolii și Câinii.

Zodiac chinezesc pentru luni, 1 august 2022

Mistreții sunt nemulțumiți de orice li se întâmplă. Ajung să se certe cu toată lumea, ba chiar și cu ei înșiși. Au adunat foarte multe frustrări de-a lungul timpului, iar acum le eliberează într-un mod nu tocmai agreabil.

ADVERTISEMENT

Cât despre Bivoli, aceștia descoperă câteva lucruri neplăcute despre viitorul lor profesional. Cariera lor este pusă sub semnul întrebării. Câinii, în schimb, întâmpină dificultăți pe plan sentimental. Neînțelegerile cu persoana iubită pot duce la o ruptură definitivă.

Cocoșii reușesc să se pună pe picioare sufletește după o perioadă zbuciumată. Iese soarele și pe strada lor, în sfârșit!

ADVERTISEMENT

Caii au foarte multă treabă de făcut și sunt nevoiți să ceară ajutor. Este o zi încărcată, o zi în care trebuie să alerge de colo-colo.

Maimuțele sunt la capătul răbdării și pot izbucni, de data asta pe bună dreptate. Se simt folosite de cineva și pun piciorul în prag. Au nevoie de mai multă libertate.

ADVERTISEMENT

Tigrii dau tot ce au mai bun din ei pentru a fi pe placul altora și vor reuși, în bună măsură. Sunt foarte prietenoși și concilianți.

Dragonii, romantici incurabili

Șerpii se implică în proiecte noi, poate chiar într-o afacere pe care o vor deschide cu cineva din familie. Au planuri mărețe.

ADVERTISEMENT

Șobolanii și Iepurii au un destin comun. Amândoi se apucă pe studiat, pe perfecționarea cunoștințelor din domeniul în care activează.

Oile renunță la anumite mofturi pentru că își dau seama că nu și le mai permit din punct de vedere financiar. Vor găsi ele alte lucruri care să le aducă satisfacții.

Dragonii sunt foarte romantici. Fac anumite surprize pe placul persoanei iubite. Dovedesc, încă o dată dacă mai era nevoie, cât de cuceritori pot fi și mai ales cât de inventivi.

ADVERTISEMENT