Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 1 martie 2021. Iepurii au probleme de sănătate

28.02.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru luni 1 martie 2021 Iepurii au probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 1 martie 2021 anunță o zi marcată de bună dispoziție, de revenire la viață. Greutățile de zi cu zi vor trece mai ușor, iar nativii vor privi cu încredere spre viitor.

Apar schimbări importante în viața sentimentală a unor nativi. Sunt reprezentate de decizii importante sau de sentimente care nu au murit cu totul.

ADVERTISEMENT

Totodată, unele probleme de sănătate vor aduce îngrijorări pentru unele zodii. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru prima zi a lunii martie.

Zodiac chinezesc pentru luni, 1 martie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Săptămâna debutează cu muncă multă, dar într-o atmosferă de sărbătoare. Ai parte de o zi plină de bună dispoziție și optimism, iar acest lucru te face eficient și treaba se termină mai repede decât sperai.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai parte de o surpriză din partea omului de lângă tine. Sărbătoriți venirea primăverii departe de zgomotul civilizației, în doi, iar acest lucru vă aduce armonie și căldură sufletească.

Tigru

Ziua aduce o decizie importantă legată de viața sentimentală. Te-ai hotărât să faci un pas înainte în relația cu partenerul de viață, iar acest lucru îi va aduce multă bucurie. E motiv de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Diverse probleme de sănătate vor face din ziua de luni una greu de suportat. Sunt lucruri mai vechi, pe care le-ai neglijat vreme îndelungată. Îți vor da mari dureri de cap.

Dragon

Sunt multe informații cele pe care le-ai acumulat în ultima vreme. Sunt mari șanse să progresezi în carieră, trebuie doar să știi cum să profiți de cunoștințele pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Prima zi de primăvară îți aduce provocări în plan profesional. Trebuie să analizezi bine situația, pentru a lua decizile potrivite. Dacă te grăbești, pot apărea repercusiuni serioase.

Cal

Sunt multe sarcinile de care trebuie să te ocupi, doar că ar fi bine să ai grijă și de starea de sănătate. Ai nevoie de mai multă odihnă și de o planificare atentă a treburilor.

Capră/ Oaie

Începe o săptămână plină de provocări. Vei trece cu bine peste ele dacă nu-ți vei pierde cumpătul. Situațiile îți vor cere multă răbdare și este posibil să fii nevoit să ceri ajutorul oamenilor din jur.

Maimuță

Nu ai prea mult chef de muncă. Aștepți să se termine cu treaba și să mergi la o reuniune cu gașca. Profitați de veștile bune primite din partea unui apropiat pentru a sărbători cum se cuvine.

Cocoș

Primești vești importante de la partenerul de viață și nu sunt cele mai bune. Ai observat anumite schimbări în ultima vreme, dar le-ai pus pe seama problemelor profesionale. Vei fi surprins de adevăratul motiv.

Câine

Profiți de ziua aceasta pentru a face o vizită rudelor. Obiceiurile familiale vă aduc mereu împreună în această perioadă și nu vrei să faci nicio excepție. Se lasă cu disctracție și veselie.

Mistreț

Nu e cea mai bună zi pentru revederea planificată de ceva vreme. Ai realizat că unele sentimente nu au murit cu totul și nu îți va aduce nimic bun întâlnirea cu persoana respectivă.

ADVERTISEMENT