Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 10 iulie 2023. Provocări pentru Tigru, călătorie pentru Oaie

Zodiac chinezesc pentru luni, 10 iulie 2023. Tigrul are parte de provocări, iar Oaia va fi surprinsă cu o călătorie neașteptată.
09.07.2023 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru luni 10 iulie 2023 Provocari pentru Tigru calatorie pentru Oaie
Zodiac chinezesc pentru luni, 10 iulie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, ziua de luni, 10 iulie 2023, aduce lucruri interesante. Bivolul vrea să facă o schimbare, în timp ce Maimuța decide să își controleze destinul. Nici Cocoșul nu e mai prejos pentru că vrea să renunțe la oameni.

Zodiac chinezesc pentru luni, 10 iulie 2023. Iepurele se simte singur

Șobolan

Simți nevoia să faci o schimbare în ceea ce privește atitudinea ta față de cei din jurul tău. Iar conform zodiacului chinezesc, ziua de luni e oportună pentru așa ceva. Vei vedea rapid rezultatele, dar și aprecierea celor din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Bivol

Pierzi mult timp gândindu-te la ce cred toți în jurul tău depre tine. Nimeni nu îți aduce până la urmă mari beneficii, așa că încearcă să îți recapeți stima de sine. Câteva evenimente de luni te vor ajuta în acest sens.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, ar fi bine să te pregătești pentru un început de săptămână plin de provocări. Nu poți să le faci pe toate, așa că ai grijă în câte direcții te împarți pentru a nu ajunge la epuizare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te simți singur și pare că nimic nu mai are rost pentru tine. Poate e momentul potrivit să petreci niște timp cu familia. Niște sfaturi venite de la cei dragi te vor ajuta enorm și ți vor face mai bine decât crezi.

Zodiac chinezesc pentru luni, 10 iulie 2023. Calul pierde bani

Dragon

Vei afla o informație despre o persoană importantă din viața ta. Iar asta îți va da planurile peste cap, luni, 10 iulie. Ai grijă însă ce atitudine afișezi. S-ar putea să aici o mare greșeală pe care nu o vei mai putea repara.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O zi liniștită pentru tine. Nimic notabil nu se va întâmpla luni. La muncă timpul trece repede, iar seara ai șansa să petreci timp de calitate cu cei dragi. De mult nu ai mai respirat atât de ușurat, așa că profită de moment.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, săptămâna începe cu pierderi financiare majore pentru tine. Acum îți dai seama ce pățești atunci când arunci cu banii în diferite direcții. Pregătește-te deci pentru o lecție de viață importantă.

ADVERTISEMENT

Oaie

Călătorie neașteptată pentru tine, luni, 10 iulie. Ori e vorba de un concediu surpriză, ori cei de la muncă te trimit undeva. Oricum ar fi, acceptă invitația. Îți va prinde bine să schimbi ceva în rutina ta zilnică.

Mistrețul e nervos

Maimuță

Ești mai hotărât ca oricând să îți iei destinul în propriile mâini. Luni, 10 iulie, nu te mai interesează de nimeni și de nimic și crezi în visurile tale. Și așa e cel mai bine. Ai fi surprins câte avantaje îți va aduce această decizie.

Cocoș

Conform zodiacului chinezesc, după ce ai analizat problema, ești pregătit să renunți la anumiți oameni din viața ta. Nu e un lucru greșit, însă ai grijă ca nu cumva altcineva să îți aducă informații greșite la ușă. Cere un sfat înainte e orice mișcare.

Câine

Niște prieteni îți fac o surpriză plăcută fix la momentul potrivit. Ziua de luni este despre energie pozitivă și fericire în cazul tău. Mai tot ceea ce se întâmplă îți va aduce doar satisfacții.

Mistreț

Ziua de luni, 10 iulie, te găsește cât se poate de nervos. Nu-ți mai convine nimic, iar energia ta negativă atrage și mai multe conflicte în jurul tău. Mai bine stai departe de oameni până când ajungi la un echilibru.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”