Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 ianuarie 2021. Noi începuturi pentru o zodie

10.01.2021 | 14:28
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 11 ianuarie 2021, anunță o zi încărcată pentru unii nativi, dar și momente de liniște alături de cei dragi, unde se vor relaxa după toate întâmplările care au avut loc. 

Conform previziunilor marilor înțelepți din Orient, lunea le aduce surprize unora dintre zodii, dar și situații imprevizibile, cum ar fi planurile anulate.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare dintre cei 12 nativi. Află din rândurile de mai jos ce te așteaptă în prima zi a săptămânii!

Zodiac chinezesc: luni, 11 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Trebuie să ai mai multă încredere în tine, mai ales că urmează să usții un proiect important la locul de muncă, unul care ți-ar putea aduce rezultatele pe care le aștepți de mult timp. Primești invitații de la prieteni să ieșiți spre sfârșitul zilei și ar trebui să le accepți, mai ales că ar putea fi șansa ta să cunoști o persoană nouă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sănătatea nu este tocmai de partea ta astăzi și ai nevoie de odihnă pentru a-ți reîncărca bateriile. Amână întîlnirile importante și treburile care nu sunt urgente și mergi la un consult medical. Atitudinea optimistă pe care o ai, chiar și în această situație, te va ajuta să treci mai ușor peste acest moment.

Tigru

S-ar putea să ai parte de situații stresante la locul de muncă din cauza unor colegi care îți fac reproșuri fără niciun motiv. Evită să te cerți cu persoanele respective și ocupă-te în continuare de sarcinile tale, fără a da importanță remarcilor răutăcioase. Spre seară, urmează să petreci timp cu membrii familiei.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai multe lucruri de făcut și refuzi să ceri ajutorul cuiva pentru a termina mai repede sarcinile numeroase. Ar trebui să te gândești de două ori înainte să le rezolvi pe toate pe cont propriu și să-i lași pe cei apropiați să te ajute, cu siguranță vor face o treabă bună.

Dragon

Ai de gând să faci schimbări în stilul de viață pentru că nu te-ai simțit atât de bine în ultima vreme. Se anunță o zi liniștită, doar că nu ai cheful necesar de a interacțina cu ceilalți și vrei să faci totul în propriul tău ritm. Ai putea să socializezi mai mult cu cei care au aceleași interese ca tine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți nevoia să te detașezi de agitația din jurul tău și să petreci puțin timp în liniște, pentru a medita asupra problemelor din viața ta. Nu ezita să ceri ajutorul unor persoane apropiate, care ar putea veni cu cele mai potrivite soluții.

Cal

Persoanele din jurul rău își împărtășesc diverse bârfe și nu este indicat să le urmezi exemplul, pentru că ai putea spune un lucru pe care mai târziu s-ar putea să regreți. Intențiile lor nu sunt întotdeauna bune, așa că înceară pe cât posibil să eviți aceste discuții.

Capră/ Oaie

Stresul este problema de care te lovești astăzi, mai ales că ai multe lucruri de rezolvat la job, încă de la primele ore ale zilei. Evită să iei decizii importante, pentru că nu gândești limpede și e mai bine să analizezi anumite lucruri înainte de a ajunge la o concluzie.

Maimuță

Imprevizibilul lipsește din viața ta și acest lucru îți provoacă o stare de plictiseală. Este un moment potrivit pentru a face planuri de călătorie alături de persoana iubită sau să te implici în activități noi și care să-ți ocupe timpul, în afara orelor de la job.

Cocoș

Ziua de astăzi este perfectă pentru a petrece timpul în natură, ca să-ți reîncarci bateriile. Dacă vremea îți permite, invită un prieten să te însoțească la o plimbare mai lungă. Nu este timpul să fai schcimbări majore în viața ta, dar poți pune anumite lucruri la punct.

Câine

Ai parte de un nou început, indiferent dacă este vorba despre viața personală, profesională sau chiar ambele. Poate fi vorba despre o nouă direcție în carieră, o persoană cu care să începi o relație de prietenie sau de dragoste sau chiar o posibilitate de a te muta din oraș.

Mistreț

Încearcă să vezi partea plină a paharului în orice situație. Planurile tale de astăzi s-ar putea amâna sau chiar anula, dar nu trebuie să disperi, pentru că poți face altceva în schimb. Rezervă-ți timp pentru a te ocupa de obiectivele pentru viitor sau de relația cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT