Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 octombrie 2021. Dragonul cheltui mulți bani

Zodiacul chinezesc pentru luni, 11 octombrie 2021, este gata! Marii înțelepți au descoperit care sunt evenimentele de care au parte zodiile.
10.10.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru luni 11 octombrie 2021 Dragonul cheltui multi bani
ADVERTISEMENT

Prima zi din săptămână vine cu muncă multă, relații sociale puse la tapet, dar și discuții care pot fi esențiale în relațiile de cuplu.

Previziunile complete sunt aduse de FANATIK în paragrafele de mai jos. Ești gata să afli care sunt mesajele venite de la astrologii din Orient?

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 octombrie 2021, pentru fiecare zodie la rând

Șobolan

Un eveniment neplăcut s-ar putea să te facă să renunți, să faci câțiva pași în spate. Din păcate, pierzi puțin din încrederea în tine.

Bivol

Sunt ceva provocări care ies în calea ta, dar cu ajutorul celor dragi reușești să le depășești. Și unde mai pui că poți primi un premiu.

ADVERTISEMENT

Tigru

Trebuie neapărat să înveți că răbdarea este cheia succesului. Nu te mai arunca cu capul înainte la orice chestie, mai așteaptă.

Iepure

Fii atent la oportunitățile pe care le primești la locul de muncă. Sunt șanse mari să evoluezi în carieră și să vină și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Dragon

Încearcă să nu faci cumpărături din impulsivitate dacă nu vrei să te trezești cu portofelul gol. Nu ar strica să fii cumpătat.

Șarpe

Relația amoroasă este pusă la încercare. Discută deschis cu partenerul de viață și vezi care sunt lucrurile care nu merg bine.

ADVERTISEMENT

Cal

Fii fericit și împlinit cu deciziile pe care le ai. Nu mai pune preț pe părerile celor din jur, nu este vorba de ce-și doresc ei.

Capră

Luptă pentru ceea ce-ți dorești și nu mai renunța cu atâta ușurință. E timpul să nu mai aștepți să fii împins de la spate de ceilalți.

Maimuță

Ești plin de energie și ți-ai pus în plan să faci cât mai multe activități creative și recreative. Imaginația este de partea ta.

Cocoș

În ultima vreme ai fost prea dur cu tine. E timpul să lași garda jos și să fii mai moale, mai maleabil cu propria persoană. Nu ești la concurs cu tine.

Câine

Rezervă-ți ziua pentru relații și întâlniri. Este o zi numai bună de plimbat prin parc sau pentru a merge la cineva în vizită.

Mistreț

Eșecurile te ajută să fii puternic și să evoluezi. Vezi partea plină a paharului și nu lăsa niciodată speranța să te abandoneze.

ADVERTISEMENT