Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 12 aprilie 2021. Bivolii își pot găsi sufletul pereche

11.04.2021 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru luni 12 aprilie 2021 Bivolii isi pot gasi sufletul pereche
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 12 aprilie 2021, anunță o zi plină pentru unii nativi. Încep săptămâna în forță, iar proiectele profesionale și sarcinile sunt numeroase.

Astrologii din Orient recomandă o atenție sporită diverselor întâmplări din viața privată. Pot să apară momente care se pot transorma în conflicte, neînțelegeri sau certuri.

ADVERTISEMENT

Apar schimbări și prin buzunarele semnelor zodicale. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru prima zi din săptămână.

Zodiac chinezesc pentru luni, 12 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ziua se anunță una încărcată. Sunt multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Ai parte de ajutor din partea colegilor și vei reuși să termini cu succes.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sunt multe șanse să îi acorzi o șansă unui om care a încercat să-ți atragă atenția în ultime vreme. La o privire mai atentă ai putea chiar să observi că este omul potrivit și cel pe care-l căutai de mult timp.

Tigru

Problemele de sănătate din ultima vreme îți vor aduce o vizită la medic în această zi. Veștine nu sunt tocmai bune, dar nici foarte rele. Totul se va rezolva cu bine și un tratament adecvat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Partenerul de viață are unele nemulțumiri și nu va ezita în a ți le face cunoscute. Dai dovadă de răbdare și înțelegere și veți putea să găsiți o soluționare, fără dicuții tensionate

Dragon

Ziua nu este una potrivită pentru investiții. Astrologii avertizează că se pot produce unele pierderi financiare majore. Dacă intenționai să faci acest lucru, mai bine mai aaștepți o perioadă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Săptămâna începe bine. Ai treabă suficientă cât să nu te plictisești, dar nici să nu obosești prea tare. Totuși, există posibilitatea să fii nevoit să faci unele drumuri, lucru care nu-ți face prea mare plăcere.

Cal

Apare ocazia de a revedea o persoană dragă, care a lipsit din viața ta vreme îndelungată. Chiar dacă întânirea va fi în mediul online, profitați de ocazie ca să vă alinați dorul.

Capră/Oaie

Ai de terminat unele treburi acasă și vei avea nevoie de ajutorul oamenilor apropiați. Ideea nu le place prea mult unora, dar nu vor avea de ales. Chiar dacă fără prea multă liniște, reușiți să terminați treaba cu succes.

Maimuță

Este o zi încărcată și abia aștepți să ajungi acasă. Totuși, poate să apară o invitație, pe seară, de la un om apropiat și veți petrece timpul împreună cu mai mulți prieteni.

Cocoș

Ai parte de un eveniment mai puțin obișnuit în familie. Anunțul unuia dintre oamenii apropiați vă ia prin surprindere pe toți, dar reacțiile unor apropiați sunt mai vocale decât te așteptai și faceți tot posibilul să evitați o ceartă.

Câine

Ai parte de o zi tensionată. Problemele de la locul de muncă se vor adăuga celor de acasă și vei termina prin a răbufni. Trebuie să iei lucrurile cu calm și să încerci să le rezolvi pe rând.

Mistreț

Ziua vine cu vești bune în plan financiar. Apar unele câștiguri fie de la locul de muncă, prime sau bonusuri, fie dij proiecte desfășurate în paralel cu job-ul, care încep să dea rezultate.

ADVERTISEMENT