Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 12 octombrie 2020. Mistrețul se confruntă cu probleme financiare

11.10.2020 | 13:31
Zodiac chinezesc pentru luni 12 octombrie 2020 Mistretul se confrunta cu probleme financiare
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt previziunile complete pentru ziua de luni. Concret, zodiacul chinezesc pentru 12 octombrie 2020 vine cu schimbări de la o extremă la alta, decizii radicale și multe surprize neașteptate.

De asemenea, zodiacul pentru prima zi din săptămână mai anunță că nu este un moment bun pentru planuri de viitor. Concentrarea trebuie să fie pe timpul prezent, nu pe mâine sau o altă dată viitoare.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt evenimentele și întâmplările de care au parte toate cele 12 semne zodiacale. FANATIK aduce numaidecât mesajul înțelepților pentru fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc: luni, 12 octombrie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Nu mai păstra tăcerea. Renunță la tristețe și fă un pas înainte. Este cazul să nu te mai simți vinovat pentru lucrurile pe care nu le-ai făcut. Promite, dar ține-ți cuvântul, indiferent despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu-ți mai fă speranțe și planuri legat de partenerul de viață. Fericirea depinde numai de tine, nu-i poți comanda celui de lângă tine ce să simtă. Oricât ar durea, pună capăt relației în care nu mai reziști.

Tigru

Imaginează-ți că este o altă zi a săptămânii, nu te gândi că este luni. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite la locul de muncă și încearcă să colaborezi cu colegii. Totul este mai ușor în echipă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Schimbări de dispoziție de la o oră la alta. Acum ești vesel, ca după să plângi fără motiv. Ești ba la o extremă, ba la alta, lucru care nu este deloc pe placul oamenilor din jur.

Dragon

Concentrează-te pe ziua de azi. Nu te gândi prea departe și amână orice plan de viitor pentru o altă dată. Stai mai mult în aer liber, profită de vremea frumoasă de afară.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu-ți ieși din dinți și păstrează-ți calmul. Nu mai arunca cu săgeți otrăvitoare la adresa celor din jur, nu au nicio vină că nu-ți ies planurile așa cum ți-ai propus.

Cal

Stări de confuzie și aspecte negative la nivel interior. Te afli pe marginea prăpastiei, ai grijă să nu cazi. Sfătuiește-te cu oamenii dragi din viața ta ce este de făcut pentru a ieși la liman.

Capră / Oaie

Decizii radicale legat de schimbarea locuinței sau un credit la bancă. Vezi dacă ți se aprobă suma de bani cerută. Ai grijă să fii la zi cu toate taxele și impozitele.

Maimuță

Relația sentimentală se poate termina brusc. O surpriză neașteptată venită din partea partenerului de viață te pune serios pe gânduri. Vezi ce decizii iei mai departe.

Cocoș

Pune umărul la treabă dacă vrei schimbări. Nimic nu pică din cer. Totul este legat de alegerile pe care alegi să le faci la un moment dat. Nu amâna o hotărâre legat de serviciu.

Câine

Ai vrea să te întorci la un vechi partener de viață, dar pentru asta trebuie să mergi în alt oraș. Urcă în mașină și pleacă la drum. Ai șansa să o iei de la capăt și legat de prietenie.

Mistreț

Dezamăgiri și nemulțumiri din punct de vedere financiar. Nu reușești deloc să strângi bani și parcă aduni și mai multe datorii. Ai grijă ce direcție urmezi mai departe.

ADVERTISEMENT