Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 12 septembrie 2022: Câinii fac bani din piatră seacă

Zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 12 septembrie 2022, aduce o serie de perspective promițătoare pentru mulți.
11.09.2022 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru luni 12 septembrie 2022 Cainii fac bani din piatra seaca
Zodiac chinezesc pentru luni, 12 septembrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Ziua de luni va fi una excelentă din punct de vedere financiar pentru Câini, conform zodiacului chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru luni, 12 septembrie 2022

Câinii pun mâna pe o mică avere. Nativii horoscopului asiatic demonstrează că au talentul de a face rost de resurse financiare chiar și în cele mai neașteptate și vitrege situații.

ADVERTISEMENT

Cât despre Cai, aceștia sunt pe pierdere la capitolul bani. Pentru ei săptămâna începe cu strânsul curelei.

Maimuțele se simt un pic obosite și vor munci într-un ritm mai lent. Au nevoie urgent de o pauză, de un concediu, de clipe de relaxare, de liniște, într-un cuvânt!
Mistreții pornesc pe un drum destul de alunecos din punct de vedere emoțional. Au de-a face cu tot felul de persoane care nu sunt tocmai pe placul lor, care tind să le dicteze ce alegeri să facă în dragoste.

ADVERTISEMENT

Oile scapă de griji

Șerpii își reproșează lipsa de reacție în momente-cheie ale vieții lor. Își fac o serie de procese de conștiință. Tigrii, în schimb, sunt la polul opus. Ei reacționează chiar și atunci când nu trebuie. Ziua de luni îi prinde pe picior greșit. Se ceartă până și cu ei înșiși!

Oile au parte de un început de săptămână plin de griji. Multe din preocupările lor se vor dovedi a fi niște alarme false. Apoi, dacă vorbim despre Dragoni, ei sunt cu adevărat pe cai mari! Cerul și pământul e al lor!

ADVERTISEMENT

Iepurii pun tot felul de condiții în relațiile lor, fie că sunt profesionale sau personale. De data asta, dacă știu cum să expună ce vor, s-ar putea să aibă șanse de câștig.

Cocoșii vor încheia un ciclu important al vieții lor. După ziua de luni, multe din perspectivele lor se vor schimba radical. Prima mere schimbare se va produce la capitolul dragoste. Acești nativi vor ști să aleagă mai bine de acum înainte ca inima lor să nu mai fie rănită.

ADVERTISEMENT