Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 14 decembrie 2020. Capra are mare nevoie de liniște interioară

13.12.2020 | 14:54
Zodiac chinezesc pentru luni 14 decembrie 2020 Capra are mare nevoie de liniste interioara
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru prima zi din săptămână, luni, 14 decembrie 2020, aduce energie, muncă și inspirație, în special în domeniul profesional. Se anunță o zi numai bună pentru noi începuturi, acasă și la serviciu. 

Semnele zodiacale trebuie să fie puternice și să rezolve toate sarcinile de pe ordinea de zi. Mesajul marilor înțelepți pentru cei 12 nativi este să aibă mai multă răbdare, dar și încredere în forțele proprii. Totul se va rezolva la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru ziua de luni, 14 decembrie 2020, sunt relatate de FANATIK în rândurile următoare. Află în cele ce urmează care sunt întâmplările și evenimentele de care au parte nativii în prima zi a săptămânii.

Zodiac chinezesc pentru luni, 14 decembrie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Ești nefericit într-o situație de la locul de muncă. Ar fi cazul să iei atitudine și să găsești o rezolvare. Este momentul perfect pentru a ieși la liman, nu te mai plânge și fă ceva în acest sens.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai toate motivele să fii încrezător. Prima zi din săptămână îți aduce speranță și înțelegere, armonia este la ea acasă. O zi numai bună pentru un nou început, indiferent despre ce plan e vorba.

Tigru

Cunoaște-ți mai bine vecinii și prietenii. Ieși mai des din casă și plimbă-te prin cartier. Destinde-te, nu trebuie să tragi tare, păstrează energie și pentru restul zilelor din săptămână.

ADVERTISEMENT

Iepure

Norocul îți surâde pe plan sentimental. Sunt șanse mari să-ți găsești jumătatea și să ai cu cine să petreci de sărbători. Tot răul spre bine pe final de an, fii cu zâmbetul pe buze.

Dragon

Unora le place să se victimizeze, nu intra în jocul lor. S-ar putea să ieși șifonat. Din păcate, numai tu ești cel care are de pierdut. Mai bine stai pe margine și nu te implica prea tare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu vrei să mai aștepți, nu mai ai răbdare. Vrei totul acum, nu mâine sau peste o săptămână. Crede mai mult în tine, fii mai sigur pe propria persoană.

Cal

Nu mai fii atât de serios, încearcă să fii mai flexibil cu oamenii din jur, în special la locul de muncă. Lasă loc de bună ziua, nu te plasa deasupra celorlalți.

Capră / Oaie

Furtuna este mare în sufletul tău. Se cere păstrarea calmului, nu este cazul să te enervezi din orice nimic. Găsește echilibrul necesar în viață.

Maimuță

Ai tot ce ți-ai putea dori. Mulțumește-te cu fiecare atenție pe care o primești de la cei dragi și răsplătește-i pe măsură. A dărui este mai frumos decât a primi.

Cocoș

Ești omul potrivit la locul potrivit. Tot ce-ți pui în gând se împlinește până la finalul zilei. Muncește pentru idealurile și visele tale, astrele sunt de partea ta.

Câine

Aer de sărbătoare încă de la prima oară a dimineții. Distracția ține toată săptămâna, ai ocazia să te întâlnești cu toți prietenii până la finalul acestui an.

Mistreț

Munca în echipă face totul mai ușor, nu ezita să ceri o mână de ajutor atunci când ai nevoie. Împarte sarcinile și vei avea timp și pentru puțină relaxare spre finalul zilei.

ADVERTISEMENT