Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 14 februarie 2022. Câinii vor suferi din dragoste

Zodiac chinezesc pentru luni, 14 februarie 2022. Sentimentul iubirii va domina în această zi, însă unii nativi, precum Câinii, vor suferi din dragoste.
13.02.2022 | 17:40
Zodiac chinezesc pentru luni 14 februarie 2022 Cainii vor suferi din dragoste
Zodiac chinezesc pentru luni, 14 februarie 2022. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astrologii prevăd o zi frumoasă, în general, pentru data de 14 februarie, când se va celebra Valentine’s Day. Unii nativi se vor bucura din plin de această zi, alături de persoana iubită, însă unii vor avea dezamăgiri.

Câinii nu par a nu fi în cea mai bună dispoziție a lor și vor suferi după partenerul pierdut. Iată în rândurile următoare cum arată horoscopul chinezesc pentru toate zodiile.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 14 februarie 2022. Cum vor celebra zodiile Valentine’s Day

Șobolan

Șobolanii vor fi într-o formă foarte bună. Vor merge cu entuziasm la muncă și vor ignora toate lucrurile negative. Au decis să înceapă un noul capitol din viața lor și vor încerca să privească totul doar din unghiuri pozitive.

Bivol

Bivolii vor fi dezamăgiți pe tot parcursul zilei. Vor încerca să-și repare o relație eșuată, dar nu vor reuși. Drept urmare, se vor afunda în casă și nu vor dori să mai comunice cu nimeni,

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor sta povești ore în șir cu partenerul de cuplu, căreia i-au pregătit o surpriză foarte romantică. În această zi, Tigrii au ocazia să-și repare și anumite greșeli față de persoana iubită.

Iepure

Iepurii vor merge la un curs de afaceri, deoarece vor să inițieze un proiect bănos în următoarea perioadă. Și ei vor fi plini de entuziasm, asemeni Șobolanilor.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor merge într-o excursie, alături de câțiva prieteni și se vor distra de minune. Îi vor impresiona pe cei din jur cu buna lor dispoziție.

Șarpe

Șerpii vor afla un secret al unei persoane, despre care avea o impresie foarte bună. Astrologii vă sfătuiesc să nu spuneți mai departe ceea ce aflați.

ADVERTISEMENT

Caii se vor certa cu persoana iubită

Cal

Caii vor avea mici tensiuni cu partenerul de cuplu. Motivele de ceartă ar putea fi unele mărunte, așa că trebuie să aibă grijă căror lucruri acordă atenție.

Capră/Oaie

Nativii din Capră/Oaie vor primi o vizită neașteptată și care îi vor bucura. Vor sta și ei la povești ore în șir.

Maimuță

Maimuțele s-ar putea confrunta cu mici probleme financiare, legate de salariul de la locul de muncă. Vor avea mici discuții contradictorii cu șeful lor.

Cocoș

Cocoșii vor fi relaxați pe tot parcursul zilei. Vor reflecta asupra vieții și vor găti ceva nou, cu care îi va surprinde pe cei dragi.

Câine

Câinii vor suferi din dragoste. Ei și-au cam dezamăgit persoana iubită în ultima vreme, iar acum regretă. Cu toate acestea, unii dintre nativii acestui semn zodiacal, nu vor face niciun pas către împăcare și vor prefera să sufere în tăcere.

Mistreț

Mistreții vor iniția un proiect prin care să-i ajute pe cei nevoiași. Fapta lor va fi multă lăudată de cei din jur.

ADVERTISEMENT