Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 16 august 2021. Decizii importante pentru Cocoși

FANATIK vă aduce zodiacul chinezesc pentru luni, 16 august 2021. Cocoșii vor lua decizii importante
15.08.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru luni 16 august 2021 Decizii importante pentru Cocosi
Zodiac chinezesc pentru luni, 16 august 2021. Decizii importante pentru Cocoși Sursa foto: techasli.com
ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient anunță că ziua va fi una aglomerată pentru mai multe semne zodicale. Acestea vor avea multe sarcini de rezolvat sau vor fi puse pe drumuri.

Apar noutăți și în viața sentimentală a unor nativi, dar și prin buzunarele lor. Vedeți mai jos previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 16 august 2021. Decizii importante pentru Cocoși

Șobolan

Săptămâna începe cu discuții cu partenerul de viață. Nu reușiți să vă hotărâți cu privire la planurile de concediu și este foarte posibil să nu aveți parte de momente prea plăcute dacă nu ajungeți la un compromis.

Bivol

Micile probleme de sănătate te vor face să-i treci pragul medicului. Vestea bună e că scapi de griji, problemele nu sunt nici pe departe unele grave și totul se va rezolva rapid, prin tratament de scurtă durată.

ADVERTISEMENT

Tigru

Prima zi din săptămână este una plină. Ai parte de sarcini multiple la locul de muncă, un nou proiect vă dă mari bătăi de cap. La final, veți reuși să puneți totul la punct, dar oboseala se simte.

Iepure

Ai parte de multe drumuri. Sunt unele chestiuni de rezolvat cu privire la obținerea unor documente sau a unor semnături. Și rudele au nevoie de atenție și vei fi nevoit să le faci o vizită, pe seară.

ADVERTISEMENT

Dragon

Sunt multe șanse să ai parte de schimbări importante. Primești un răspuns pozitiv de la o aplicație pentru un nou loc de muncă și ești în culmea fericirii. E job-ul pe care îl visai, iar problemele pe care le întâmpini în prezent vor face parte din trecut, în scurt timp.

Șarpe

Relația de cuplu evoluează frumos și sunt multe șanse ca partenerul să-ți facă o surpriză. Este posibil să faceți un pas înainte, să vă mutați împreună sau să stabiliți data nunții.

ADVERTISEMENT

Cal

Ziua aduce cheltuieli. Trebuie să cumperi diverse lucruri pentru casă sau pentru copii. Nu-ți face prea mare plăcere să te plimbi prin magazine și ar fi o bună idee să-i ceri unui om apropiat să te însoțească.

Capră/Oaie

Plănuiești o întâlnire cu o persoană care a însemnat mult pentru tine la un punct, dar pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Sunt multe șanse să reînvie niște sentimente mai vechi, așa că ar fi bine să te gândești de două ori.

Maimuță

Te bucuri de liniște și odihnă. Ai avut parte de un sfârșit de săptămână atipic, cu multă muncă, dar a venit timpul și pentru relaxare.

Cocoș

Este o zi decisivă pentru viitorul familiei. Trebuie să vă hotărâți cu privire la un subiect delicat, ca mutarea într-o nouă casă sau vânzarea unui bun important.

Câine

Vin vești bune în plan personal. Este posibil să întâlnești un om care îți place și sunteți pe aceeași lungime de undă. Veți încerca să începeți o relație, iar aceasta are multe șanse să fie una promițătoare.

Mistreț

Este posibil să ai parte de unele schimbări în planul financiar. Vei primi o primă sau un bonus la locul de muncă, iar valoarea acestuia este suficientă pentru a te scoate dintr-un impas.

ADVERTISEMENT