Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 17 august 2020. Maimuța dă lovitura în plan financiar

16.08.2020 | 13:33
Zodiac chinezesc pentru luni 17 august 2020 Maimuta da lovitura in plan financiar
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc de luni, 17 august, o zi plină, mai ales din punct de vedere profesional. Începi săptămâna în forță, cu proiecte dificile, dar și benefice în același timp. Asta pentru că vei putea să-ți rotunjești serios veniturile dacă le vei duce la bun sfârșit.

Ceva probleme ar putea apărea în relația cu persoana iubită, dar până la urmă va înțelege cât de important este pentru tine să progresezi în carieră și nu se va simți neglijată. Cel puțin deocamdată. Încearcă, totuși să găsești puțin timp și pentru ea.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Maimuței, poți să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Asta pentru  că dai lovitura cu afacerea în care te-ai implicat alături de un prieten. Deși erai reticent la început, ai acceptat propunerea lui, iar acum vei primi o sumă uriașă de bani.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de luni, 17 iulie

Șobolan

Deşi urmezi numai căile juste pentru a-ți duce la îndeplinire sarcinile asumate, alţii îşi bagă coada în afacerile tale şi strică tot. Nu ai nicio vină, ceilalţi sunt capul răutăţilor, dar reuşesc să-şi ascundă atât de bine faptele necinstite, încât vina cade pe tine pe nedrept. Luptă pentru a demonstra adevărul, nu accepta pedepse pe care nu le meriţi, deci, dacă ştii care e realitatea, spune tot, cu argumente şi dovezi incontestabile, ca să scăpi de o pată pe care nu o meriţi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești într-o pasă bună care te avantajează, mai tonic şi mai optimist decât de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relaţie promiţătoare, pentru că ai în preajmă o persoană care te stimulează, jucând rol de „hei-rup” în cazul unei situaţii în care dai semne de oboseală sau de plictiseală. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieşind proiecte deosebite. Ai contacte frecvente şi importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru carieră, deci fii atent la impresia pe care o lași.

Tigru

Controlează-ți un pic atitudinea jucăuşă în faţa unor persoane care nu ştiu să-ți aprecieze glumele şi pot reacţiona agresiv. Trebuie să le arăţi clar că e doar o ironie, şi nicidecum un atac la persoană, altfel te poți trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde. Ambalează-ți glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece ai ghinionul de a avea alături oameni care nu au deloc simţul umorului şi le interpretează pe toate eronat. Jocurile de cuvinte pe care le faci sunt sursa unor mari neînţelegeri.

ADVERTISEMENT

Iepure

Trebuie să lucrezi pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi să nu le combini, ci să te apuci de unul din planuri, să-l duci la îndeplinire şi abia după aceea să te gândești la celălalt. Lucrând pe două fronturi, riști să le strici pe amândouă, pentru că zilele acestea nu te poţi concentra să faci mai multe deodată. Dacă insiști să le faci pe amândouă în acelaşi timp, la final nu vei fi mulţumit de niciunul! Alege.

Dragon

Banii se adună greu, dar nici nu ești atât de dispus să-i scoţi din portofel, ci te informezi foarte atent dacă e momentul unei investiţii acum sau nu. Caută preţuri în mai multe părţi, aşteaptă mai multe oferte, calculează fiecare bănuţ cu atenţie, pentru că nu vrei să dai banii la primul impuls. E o atitudine foarte bună, pentru că aşa nu riști să faci o alegere greşită şi să regreţi mai apoi graba cu care ai dat banii. Se poate auzi şi o veste de câştig, ca atare investiţia de acum poate avea şi efecte profitabile în viitor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

În sfârşit apare soarele şi pe strada ta. E o zi frumoasă, fără ca vreun nor să strice orele petrecute în compania persoanei iubite. Totul e în perfectă armonie, ca un joc în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt cu gesturi tandre. Abordezi o atitudine copilărească, ceea ce-l face pe partener să se simtă important. Ai în mâini fericirea celuilalt şi faci tot posibilul să i-o oferi pe tavă! Preocuparea pentru cel de lângă tine este la cote maxime, dorind să-i dăruiești celui drag tot ce are nevoie, ba chiar mai mult, cu o generozitate ieşită din comun.

Cal

Veştile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator asupra ta, pentru că ai şansa de a participa la o activitate colectivă alături de oameni pe care îi apreciezi. Începi ceva nou, ceva ce te entuziasmează la maximum, de aceea te apuci de treabă cu un chef fantastic, motivat de ambiţia celor din jur. Încearcă să-ți păstrezi acest tonus cât mai mult timp de acum încolo, cuprins de un aer proaspăt, perfect pentru ceea ce ai de făcut de acum încolo. Te simţi bine alături de prieteni.

Capră/Oaie

Trebuie să faci ceva să te eliberezi de anturajul nefast în care nimereşti azi, altfel îți vei strica toată ziua. Te vor acapara cu probleme, lipsuri, boli, supărări, dar nu ai deloc aceleaşi preocupări ca aceştia, de aceea e absolut necesar să te rupi de astfel de medii apăsătoare. Poate au nevoie de ajutorul tău, aşa o fi, dar ce vină ai ca să preiei toate necazurile acestora? Ori te prefaci că nu îi auzi, ori participi cu ceva să-i ajute să depăşească şi ei momentul ca să te poți relaxa după aceea.

Maimuță

Este o perioadă bună în plan financiar, te-ai putea bucura atât de sumele obişnuite de bani, cât şi de nişte recompense suplimentare. Îți permiţi nişte cumpărături pe care ți le dorești de multă vreme, poate o investiţie în imaginea publică. Vei primi veşti importante legate de situaţia materială viitoare, existând mari şanse ca bugetul să se îmbunătăţească simţitor printr-o mărire de salariu sau o promisiune în perspectivă, pe care abia aşteptai să o obţii pentru că simţi că îți aduce o senzaţie de confort, de bunăstare, poate chiar de fericire în viaţă.

Cocoș

Trebuie să te apleci asupra unor lucruri aparent mărunte, dar de care trebuia să te ocupi odată şi-odată. Nu le poţi amână la nesfârşit, iar azi ai starea necesară pentru a te putea concentra eficient şi a şterge dintr-o lovitură mai multe puncte de pe ordinea de zi. Dacă le consideri neimportante şi azi şi mâine, se vor acumula mai multe lucruri minore care, la un moment dat, îți vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri. Dacă reuşești să scăpi de câteva dintre ele acum, dintr-o dată vei spune că ai mai mult timp liber!

Câine

Porţi o discuţie între patru ochi cu cineva important și afli o mulţime de informaţii mai puţin cunoscute, dar cel care îți face marile destăinuiri îți cere să păstrezi secretul asupra celor aflate. Îți e foarte greu să nu spui la nimeni, mai ales că sunt ştiri cu un impact emoţional maxim. Practic, celălalt îți pasează tot greul acestui secret, eliberându-se de povară, dar acum ești în cea mai dificilă postură. Să ţii totul secret, respectând dorinţa celuilalt, sau să transmiţi şi la alţii? Grea alegere.

Mistreț

Nu te aştepta ca cei cu care vorbești azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri. Că vorbești despre vreme sau despre reţete culinare, descoperi o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a-ți face noi prieteni. Cobori ştacheta discuţiilor azi, pentru că pot fi mult mai plăcute dacă nu pretinzi să se ridice la un nivel de elită, pe care nu toată lumea îl apreciază sau îl abordează.

ADVERTISEMENT