Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 19 octombrie. Bivolii se arată dezamăgiți

18.10.2020 | 12:43
Zodiac chinezesc pentru luni 19 octombrie Bivolii se arata dezamagiti
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 19 octombrie 2020, aduce multe vești bune pentru unii nativi, dar și situații de tensiune pentru alții. Viața profesională ar putea fi tulburată de mici tensiuni.

Marii înțelepți din Orient ne sfătuiesc să nu ne grăbim și să nu intrăm în conflicte pe care le-am putea evita cu puțină înțelepciune.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru fiecare semn zodiacal. Citește și află cum va decurge ziua de luni pentru tine.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 19 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Atenție la modul in care îți cheltui banii. Fă-ți un buget strict și ține-te de el. Pe plan sentimental, profită de timpul petrecut împreună pentru a-i arăta partenerului ce simți pentru el.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ți se poate părea că lucrurile merg foarte încet. Dar privește partea buna a lucrurilor. Merg înainte, nu dau înapoi. Este posibil să apelezi la un mentor sau o persoana specializata pentru a obține informațiile de care ai nevoie într-o anumită situație.

Tigru

Se anunță posibile suplimentări ale veniturilor. În plan amoros, ai toate șansele să petreci mai multe momente romantice alături de partener. Daca ești singur, nu te angaja online în discuții cu persoane agresive. Rezultatele schimbărilor radicale prin care ai trecut te-au adus într-o poziție mult mai benefică pentru tine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te poți simți plictisit și să ai ieșiri rebele, însă nu-ți stă în fire să fii irațional. Pune-ți prioritățile în ordine, căci vei depăși și acest moment și vei putea să îți satisfaci pofta de aventură. Profită de faptul că ești alături de partener și petrece mai multe momente romantice. Vei scăpa rapid de plictiseală.

Dragon

Acesta este un moment de răscruce în care ar trebui să contempli obiectivele personale și profesionale pe care dorești să le atingi în perioada următoare. Tendința este să te concentrezi pe copaci, nu pe pădure, însă trebuie să ai și o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în viața ta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu îți face griji, chiar dacă lucrurile nu sunt chiar așa cum îți dorești tu. Păstrează-ți pozitivitatea și încearcă să privești și din alte unghiuri fiecare situație în parte.

Cal

Universul își transmite faptul că este cazul sa mai domolești puțin ritmul. Nu le poți face pe toate, la viteză maximă. Ai nevoie de odihnă și relaxare. Cere ajutorul celorlalți din familie sau colegilor.

Capră

Proiectele tale creative vor prinde contur și, în curând, vor începe să-și arate roadele. Nu ezita să-ți dezvălui ideile partenerului. Poate veni cu soluții care să îmbogățească planurile tale.

Maimuță

Pune în aplicare planurile la care lucrezi de ceva vreme. Acționează decisiv, dar cu o moderație rezonabilă în afaceri. Fii pregătit și pentru ceva compromisuri în situații mai controversate.

Cocoș

Pot apărea probleme în sfera creativității, deoarece ești mult prea stresat. Încearcă să vorbești cu cei dragi despre ceea ce ți se întâmplă, fă exerciții de relaxare, meditații sau orice alte activități te-ar putea liniști.

Câine

Poate că traversezi o perioadă mai puțin propice, poate că te confrunți cu probleme mai dificile. Indiferent care este situația, încearcă să nu exagerezi cu reacțiile. Păstrează-ți calmul și starea de spirit pozitivă și îți va fi mult mai ușor să găsești soluțiile.

Mistreț

Începutul săptămânii se anunță excelent pentru acțiunile rămase neterminate din diverse motive. Dacă ai primit până acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transformă în certitudini. Pentru a reuși absolut orice îți dorești, ai nevoie de mai multă insistență și perseverență.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"N-am crezut asta!" Cum arată Maria Sharapova, la 4 ani de la retragere
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce două trenuri s-au ciocnit la Timpuri Noi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi...
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi noi suntem proști?"
Zile caniculare în luna februarie. Regiunile în care vor fi atinse maxime istorice
Zile caniculare în luna februarie. Regiunile în care vor fi atinse maxime istorice
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi