Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 20 iulie 2020. Bivolul și Mistrețul se bucură de magie în relație

19.07.2020 | 19:54
Zodiac chinezesc pentru luni 20 iulie 2020 Bivolul si Mistretul se bucura de magie in relatie
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 20 iulie 2020, aduce iubire, armonie și magie în relații pentru două semne zodiacale. Bivolul și Mistrețul au parte în prima zi a săptămânii de cele mai frumoase momente alături de partenerii lor de viață.

Pe de altă parte, Cocoșul scapă de anxietate și reușește să-și spună punctul de vedere, mai ales la locul de muncă unde în ultima perioadă au făcut numeroase greșeli. Se anunță o zi bună și din punct de vedere financiar, totul ține de semnele zodiacale.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în cele ce urmează evenimentele de care au parte toate zodiile pe parcursul acestei zile. Descoperă și tu dacă te numeri printre nativii care au noroc în dragoste sau poate, în carieră. Una dintre zodii trebuie să fie atentă la vorbe.

Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 20 iulie 2020, pentru toți nativii

Șobolan

Respiră liniștit, în sfârșit lucrurile s-au aranjat în favoarea ta. Fii calm și stăpân pe situație, fă în așa fel încât să nu-ți pierzi cumpătul la orice vorbă spusă la nervi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești înconjurat de magie în relația de cuplu. Se anunță momente de neuitat în compania partenerului de viață care reușește să te surprindă la fiecare pas.

Tigru

Încearcă pe cât posibil să nu-i superi pe cei din jur. Fii atent la cuvintele pe care le scoți pe gură, i-ai putea răni pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești nevoit să iei o pauză. Ai muncit destul și este cazul să te odihnești. Ce dacă este luni, concediul nu trebuie să țină cont de zilele săptămânii.

Dragon

Înainte de a începe o nouă afacere asigură-te că partenerul este de încredere. Investești toate economiile într-un plan nou, ai grijă să nu le pierzi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Stai în banca ta, nu privi în ograda vecinului, îți spun cei din jur, dar nu vrei să asculți. Faci numai ce te taie capul și nu toate deciziile sunt bune.

Cal

O plimbare prin parc îți va prinde foarte bine la final de program. Și dacă ești și în compania unei persoane dragi, atunci este minunat.

Capră

Nu-ți place cum ești tratat de ceilalți? Spune-le verde în față că nu-ți plac situațiile în care ești pus, poate ei nu văd că nu te simți confortabil.

Maimuță

Șanse uriașe să primești o mărire de salariu. Este foarte posibil să te trezești cu o moștenire de la o rudă îndepărtată sau prietenii îți dau înapoi împrumuturile.

Cocoș

Astrele îți dau încredere și reușești să te impui la locul de muncă. Spune tot ce te deranjează, pune piciorul în prag. Nu-i lăsa pe cei din jur să te mai calce pe coadă.

Câine

Îți dorești vacanță cu orice preț vara asta, dar mai trebuie să muncești. Nu ai încă toți banii strânși pentru un sejur de lux, mai strânge. Nu cheltui pe obiecte de care nu ai nevoie.

Mistreț

Clipe minunate în compania jumătății tale. Weekend-ul tău se prelungește și petreci undeva departe de agitația orașului. Amintiri frumoase se adună.

ADVERTISEMENT