Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 20 martie 2023. Oaia are de făcut o alegere importantă

Zodiac chinezesc pentru luni, 20 martie 2023. Oaia are de făcut o alegere importantă, iar Calul întâmpină dificultăți mari.
19.03.2023 | 14:45
Zodiac chinezesc pentru luni 20 martie 2023 Oaia are de facut o alegere importanta
Zodiac chinezesc pentru luni, 20 martie 2023. Sursă foto. Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de 20 martie arată un val de tensiuni în viața Dragonului. Șobolanul în schimb are de dat niște bani, în timp ce Maimuța simte nevoia de o pauză. Mistrețul pe de altă parte este cu gândul numai la vacanțe, deși e început de săptămână.

Zodiac chinezesc pentru luni, 20 martie 2023. Câinele caută răspunsuri

Șobolan

Pregătește-te pentru un val de cheltuieli în prima zi din săptămână. Conform zodiacului chinezesc, vei avea de dat niște sume importante de bani în diferite direcții. Ar fi bine să îți cântărești veniturile mai bine pentru finalul lunii martie, astfel încât să eviți anumite probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vei afla o informație despre o persoană dragă care va bulversa. Este vorba despre un adevăr pe care nu l-ai mai luat în calcul până acum. Nu reacționa acid și verifică bine sursa informației, dar și modul în care ai primit-o. Unele detalii s-ar putea să fie eronate și sigur nu vrei să faci o greșeală.

Tigru

A venit timpul să fii mai atent la starea ta de sănătate. Te-ai cam neglijat stând cu gândul la alții, iar asta nu te va ajuta deloc. Ia-ți timp pentru lucrurile care îți aduc plăcere, dar și pentru psihicul tău. Doar așa vei putea să dai randamentul mult dorit.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vrei ca lucrurile să se întâmple bine și repede. Nu forța însă mâna norocului pentru că s-ar putea să pierzi tot ce ai acumulat până acum. Este bine să mai înveți că dacă ai răbdare poți să muți și munții din loc, așa că folosește-te de acest lucru.

Șarpele trebuie să fie mai vigilent

Dragon

Niște tensiuni majore îți afectează viața personală, iar asta se reflectă și în activitatea ta zilnică. Ai grijă să nu combini profesionalul cu personalul, pentru că riști să ai probleme mari. Ar fi bine să îți eliberezi mintea atunci când ajungi la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Încearcă să nu mai crezi tot ceea ce auzi. Unii oameni nu îți vor binele și încearcă să îți creeze probleme. Mai bine ții unele lucruri doar pentru tine. Iar asta e valabil atât în cazul planurilor tale, cât și în cazul vieții personale.

Cal

Ai de depășit niște dificultăți la locul de muncă care ți-ar putea ruina prima zi din săptămână. Tratează totul cu mult calm și gândește pozitiv. Este doar o perioadă pe care vei reuși în final să o depășești cu brio, așa cum ai făcut și până acum.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ziua de luni vine și cu o alegere importantă, în zodiacul chinezesc. Ai grijă însă să gândești de această dată cu mintea și nu te mai lăsa purtat de emoții. Decizia pe care o vei lua s-ar putea să afecteze pe termen lung, așa că nu ezita să ceri și un sfat dacă este nevoie.

Cocoșul primește o oportunitate importantă

Maimuță

Simți nevoia de o pauză. Oboseala și stresul te-au cam ajuns, iar asta se reflectă deja în rutina ta zilnică. Unele lucruri simple parcă nu mai pot fi realizate, iar ce îți făcea plăcere parcă nu mai are sens. Nu ezita să te mai și odihnești, pentru că îți va prinde bine.

Cocoș

Te observă cineva de la locul de muncă și s-ar putea să îți ofere un nou job. Ai grijă însă ca nu cumva să faci o alegere greșită. Ar fi bine ca de această dată să te consulți și cu membrii familiei tale. Nu se știe de unde poate să vină un sfat bun.

Câine

Ești în căutarea unor răspunsuri cu privire la o persoană pe care o admiri. Adevărul s-ar putea să fie mai aproape decât crezi, dar tu refuzi să îl bagi în seamă. Poate ar fi bine să lași orgoliul deoparte și să pui întrebări celor care chiar te pot ajuta. În acest mod nu mai pierzi timpul.

Mistreț

Ești cu gândul numai la vacanțe. Toată lumea trage de tine din toate direcțiile și începi să resimți o anumită presiune. Încearcă să rămâi calm, pentru că este vorba doar despre o perioadă agitată. În final lucrurile se vor aranja și vor fi de partea ta.

ADVERTISEMENT