Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 20 septembrie 2021. Nativul Tigru se bazează pe intuiție

Zodiacul chinezesc pentru luni, 20 septembrie 2021, aduce o zi grea pentru multe zodii pentru că nu reușesc să se concentreze.
19.09.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru luni 20 septembrie 2021 Nativul Tigru se bazeaza pe intuitie
Zodiac chinezesc pentru luni, 20 septembrie 2021. Nativul Tigru se bazează pe intuiție. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Prima zi din săptămână este complicată din mai multe puncte de vedere. Lipsa comunicării le aduce nativilor o perioadă în care stau mai mult pe margine.

De asemenea, semnele zodiacale pot trece prin rupturi sentimentale, asta pentru că realizează că nu mai rezonează cu persoana de alături.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 20 septembrie 2021, de la zodie la zodie

Șobolan

Răbdarea te ajută să rezolvi foarte multe lucruri. Fii atent la pașii pe care-i faci mai departe, dar și la eventualele consecințe.

Bivol

O veste neașteptată îți dă planurile peste cap, acum la început de săptămână. Ai grijă să nu-ți pierzi cumpătul, ci să tratezi situația așa cum e.

ADVERTISEMENT

Tigru

Folosește-te de intuiție, în special legat de locul de muncă. E bine să te bazezi pe ceea ce știi, nu să apleci urechea la tot ce auzi în jur.

Iepure

Concentrează-te să rezolvi toate sarcinile de pe ordinea de zi. Presiunea este foarte mare la muncă și ai nevoie, spre seară, de relaxare.

ADVERTISEMENT

Dragon

Știu că este abia prima zi de muncă din săptămână, dar trebuie să te aduni. Ai multe chestiuni de rezolvat, e bine să nu rămâi în urmă.

Șarpe

Poți răsufla ușurat. Partenerul de viață te susține în tot ce vrei să faci, chiar și în planurile nebunești, care poate aduce puțină distracție.

ADVERTISEMENT

Cal

Recuperezi o sumă importantă de bani. Ar fi cazul să nu o cheltui aiurea și să o investești în ceva important, poate acoperi niște datorii.

Capră

Caută persoane cu care să ai puncte de interes. Nu mai sta în cercuri în care nu te simți confortabil, în largul tău. Doar pierzi timpul degeaba.

Maimuță

Relația de cuplu nu mai este deloc ca la început. Gândește-te bine dacă se merită să mergeți mai departe pe același drum sau puneți capăt.

Cocoș

Nu-ți găsești energia și nu ai chef să faci absolut nimic. Nu reușești deloc să te concentrezi nici acasă, nici la locul de muncă.

Câine

Nu duci lipsă de idei și dorințe, dar pentru asta trebuie să muncești din plin. Ești dispus să faci unele sacrificii legate de familie?

Mistreț

Socializarea nu este punctul tău cheie în această zi. A trecut prea repede weekend-ul și nu ai apucat să te relaxezi, să-ți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT