Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 21 august 2023. Început de săptămână bănos pentru Cai

Zodiac chinezesc pentru luni, 21 august 2023. Ce vești au astrologii la început de săptămână. Caii vor face foarte mulți bani.
20.08.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru luni 21 august 2023 Inceput de saptamana banos pentru Cai
Predicțiile astrologilor pentru începutul de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Află de pe Fanatik.ro zodiacul chinezesc, specific zilei de luni,  21 august 2023. Vezi ce ți-au rezervat astrele și dacă vei fi nevoit să faci față unui pericol. Nu uita să fii recunoscător Universului pentru lucrurile bune din viața ta. Iată mai jos horoscopul integral.

Zodiac chinezesc. Vești pentru nativi, la început de săptămână

Șobolan

Șobolanul se va simți superior celorlalți nativi. Scopul său de a deveni celebru se va îndeplini și își va schimba anturajul. I se va reproșa acest lucru, dar zodia nu-și va vedea decât de interesul propriu. Mai târziu va fi nevoită să suporte urmări neplăcute.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul ar putea fi tras pe sfoară. Chiar de către o persoană apropiată. Aceasta îi va promite o realizare pe care el o are în minte de multă vreme. Entuziasmul care îl va cuprinde pe Bivol va fi unul foarte mare, dar înșelător. O tristețe se va abate asupra sa când își va da seama de păcăleală.

Tigru

Tigrul va împărți multă iubire, la început de săptămână. Va oferi mai multe dintre lucrurile sale unor persoane care chiar au nevoie și se va simți împăcat cu sine însuși. Tigrul va fi răsplătit și de Univers în viitorul care îl așteaptă. Ceva frumos i se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va intra în jocul unei persoane apropiate, care încearcă să-l denigreze. Când va arăta că știe despre ce este vorba, de fapt, Iepurele va stârni o mare uimire. Va da toate planurile peste cap persoanei viclene. Trebuie să nu mai aibă de a face cu ea de acum încolo.

Dragon

Dragonul s-ar putea îndrăgosti iremediabil. Nu va ști cum să interacționeze cu cea pe care o va plăcea, dar o persoană îi va oferi o ideea foarte bună. Dragonul pare că și-a găsit sufletul pereche. Se prevăd clopote de nuntă în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va avea șansa de a călători peste Ocean. Vrea să-și trăiască visul american și să exploreze noi situații. Sentimentele vor fi unice, iar cu greu va mai dori să sosească acasă. Șarpele singur și-ar putea găsi acolo și sufletul pereche.

Cal

Calul se va îmbogăți. Banii vor veni la el ca un magnet și nu-i va veni să creadă. Mare atenție la cum cheltuiți totul, dacă sunteți sun influența acestui nativi. Bugetul vostru trebuie să fie bine împărțit, pentru a evita orice consecință.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra se va lăsa dusă de val și va încerca o experiență nouă. Adrenalina va predomina, iar Capra se va elibera de o serie de frici. Va dori să mai repete experiența la infinit, însă prea multă adrenalină nu-i va face bine. Totul trebuie cu limită.

Maimuță

Maimuța va pune piciorul în prag și nu se va mai lăsa păcălită de nimeni. Ceea ce a trăit în ultimele zile a lăsat-o fără cuvinte. Nu-i va veni să creadă cât de departe pot merge unele persoane, doar pentru a se bucura de un mic premiu și de a primi laude.

Cocoș

Cocoșul va avea parte de o călătorie utilă pentru minte, trup și suflet. Zâmbetul pe chip îi va fi foarte larg și va aduce bună dispoziție și în preajma persoanelor care îl însoțesc. În curând, ei vor închide o pagină din viața lor și vor deschide o alta.

Câine

Câinele se va simți extraordinar în casa unei persoane apropiate. Decorul îl va introduce într-o atmosferă de basm și va dori să aibă și el parte de o asemenea stare, în propria locuință. Lucrurile se vor schimba de acum înainte în viața Câinelui.

Mistreț

Mistreții vor fi foarte binedispuși. Vor merge la locul de muncă entuziasmați și vor avea parte de o surpriză colosală. Multă lume își va arăta admirația față de ei. Mistreților nu le va veni să creadă cât sunt de iubiți. Urmează momente magice în viața lor.

ADVERTISEMENT