Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 21 decembrie 2020. Surpriză de proporții pentru Șobolan

20.12.2020 | 13:44
Zodiac chinezesc pentru luni 21 decembrie 2020Surpriza de proportii pentru Sobolan
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 21 decembrie 2020, aduce vești bune pentru unele semne zodicale. Se vor revedea cu oamenii dragi și vor avea parte de momente de relaxare.

Totodată, unii nativi vor fi prinși în tot felul de pregătiri pentru sărbătorile ce bat la ușă. Sunt clipe dragi pentru unii dintre ei și motiv de stres și oboseală pentru alții.

ADVERTISEMENT

Atrologii din Orient prevestesc și unele probleme de sănătate și îndeamnă zodiile să aibă grijă de acest aspect, dacă nu vor acționa prompt, lucrurile pot deveni grave. FANATIK vă aduce zodiacul chinezesc pentru fiecare semn zodiacal

Zodiac chinezesc pentru luni, 21 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ziua aduce o surpriză de proporții. Apare un om pe care nu l-ai mai văzut de mult și care are o însemnătate specială pentru tine. Îți va da lumea peste cap și vei realiza că astrele au un plan bine definit pentru viitorul vostru.

ADVERTISEMENT

Bivol

Așteptai de mult cumpărăturile pentru sărbători. E un obicei pe care îl iubești nespus, iar alegerea cadourilor pentru oamenii dragi îți aduce bucurie sufletească și senzația de căldură a căminului. Ai un playlist plin de colinde care să te însoțească la shopping.

Tigru

Ai parte de o zi plină. Toată lumea pare că a luat-o razna cu pregătirile de sărbători, iar sarcinile care ți-au revenit te exasperază și abia aștepți să se termine cu nebunia. Oboseala își spune cuvântul și o să cazi lat înainte să termini tot ce ți s-a impus să faci.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunt multe drumuri pe care le ai de făcut în această zi, dar dai dovadă de eficiență și energie. Te bucuri că ai oameni care te ajută în a pune totul la punct. Îți dorești ca toată lumea să se simtă bine, chiar dacă în acest an nu veți sărbători împreună.

Dragon

Sunt unele probleme de sănătate care îți dau bătaie de cap în această perioadă. Te temi de gravitatea acestora și vei face o vizită medicului de familie pentru a te lămuri despre ce e vorba și ce ai de făcut în continuare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Zilele libere pe care le așteptai de multă vreme, în sfârșit, au sosit. Te bucuri de momentele de liniște mai mult decât de odihnă și vei avea nevoie de o zi întreagă pentru a-ți încărca bateriile complet.

Cal

Te așteaptă un drum lung, dar îl faci cu drag. Ești încrezător că zilele pe care le vei petrece departe de aglomerația urbană este tot ce ai nevoie pentru a te relaxa și intra în spiritul sărbătorilor. Te așteapă oamenii de care îți e dor și ești entuziasmat de ideea de a petrece timp în comania acestora.

Capră / Oaie

Un om apropiat are nevoie de ajutor în această perioadă. Pregătirile pentru sărbători ți-au aglomerat programul, dar nu ai uitat că în spiritul acestora e bine să le întinzi o mână celor din jur. Nu îți place prea tare că sunteți nevoiți să păstrați distanța în acest an.

Maimuță

Sunt unele probleme la locul de muncă care te vor face să te enervezi. Comportamentul unor oamenii ține de educația pe care au primit-o și nu poți schimba acest lucru, tot ce poți să faci e să continui să îți faci datoria cât poți de bine.

Cocoș

Întâmpini unele probleme cu partenerul de viață. Sunt mici discuții în contradictoriu cu privire la unele cumpărături sau vizite pe care intenționați să le faceți. Se vor rezolva rapid, veți găsi o cale de mijloc pentru a nu escalada problema.

Câine

Abia aștepti să vezi un om pe care nu l-ai mai întâlnit de multă vreme. Dorul își spune cuvântul și vei realiza că acea persoană înseamnă mai mult decât credeai. Este o bună oportunitate pentru a încerca să afli ce sentimente are pentru tine.

Mistreț

Îți dorești să treacă timpul mai repede. Mai ai putin timp până la concediul mult așteptat, iar acum e greu să faci față provocărilor de la locul de muncă cumulate cu sarcinile pe care trebuie să le rezolvi acasă. Ești obosit, dar optimist că perioada aglomerată se va termina curând.

ADVERTISEMENT