Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 21 septembrie 2020. Eșec pe toate planurile pentru un nativ

20.09.2020 | 11:37
Zodiac chinezesc pentru luni 21 septembrie 2020 Esec pe toate planurile pentru un nativ
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru prima zi din săptămână, luni, 21 septembrie, aduce planuri pentru viitor, idei mărețe de afaceri, dar și eșecuri pe care nativii nu le pot prevede oricât de mult și-ar dori asta.

Potrivit marilor înțelepți din Orient, este o zi numai bună pentru a-ți aduna gândurile și a stabili exact care este drumul pe care vrei să mergi mai departe. Zodiile nu mai pot alerga după mai mulți iepuri deodată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine numaidecât cu previziunile detaliate pentru toate semnele zodiacale. Vezi care sunt nativii surprinși cu vești frumoase, dar și cei care dau rateuri indiferent ce aleg să facă.

Zodiac chinezesc: luni, 21 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Începi dimineața cu gânduri proaspete și un zâmbet larg. Este foarte important să fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău și să păstrezi lucrurile pozitive care îți dau o stare de bine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu mai pierde timpul aiurea și gândește-te ce vrei să faci mai departe. Ești sătul până peste cap de locul de muncă și ar fi momentul să schimbi macazul. Fă exact ce-ți place, descoperă pasiunile ascunse.

Tigru

Indiferent de calea pe care o urmezi, nu privi în trecut. Concentrează-te pe prezent și evenimentele care îți pot aduce succes și reușite financiare în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Mintea ta este vraiște de când ai fost părăsit de partenerul de viață. Gândește-te bine unde ai greșit și nu mai repeta aceleași lucruri. Adună-te și stabilește-ți câteva priorități simple.

Dragon

Viciile nu aduc nimic bun în sânul familiei. Știi lucrul acesta, dar nu te încumeți să faci nicio schimbare. Mai devreme sau mai târziu te vei trezi singur, și va fi numai din vina ta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Pe o parte strângi bani, pe alta cheltui. Nu reușești deloc să găsești echilibrul financiar văzut la ceilalți. Nu-i nimic, important este să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi. Banii vin și pleacă.

Cal

Ești încăpățânat peste măsură și nu vrei deloc să asculți sfaturile prietenilor. Să știi că nu îți vor răul, ba dimpotrivă îți sunt aproape pentru a putea depăși situația neplăcută în care ai intrat.

Capră/Oaie

Nimic nu merge cum trebuie. Ai parte de eșec pe toate planurile. Partenerul de viață spune „pas” relației, iar la locul de muncă s-ar putea să nu mai fii promovat. Ai stricat prea multe și unele lucruri nu se pot repara.

Maimuță

Nu mai alerga după mai mulți iepuri deodată, s-ar putea să nu prinzi niciunul. Mai bine, fă-ți un singur plan și urmează-l până la capăt. Numai așa vei reuși să ai tot ce visezi.

Cocoș

Libertatea este foarte importantă pentru tine, iar acum te simți prinzi ca-n menghină. Ai senzația că nu poți respira și te simți sufocat de toate ideile și sentimentele celor din jur.

Câine

Cauți cu disperare să te agăți de un fir de speranță, dar nu-l găsești. Ești trist și deprimat pentru că nimic nu iese bine. Ieși din zona de confort și discută deschis despre ce te macină.

Mistreț

Ai atâtea planuri de viitor, dar timpul e scurt. Nu te aglomera și încearcă să le rezolvi pe rând. Gândește-te bine dacă mai vrei să fii în relația de dragoste actuală sau te axezi pe carieră.

ADVERTISEMENT