Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 22 martie. Probleme pentru Bivol

21.03.2021 | 13:29
Zodiac chinezesc pentru luni 22 martie Probleme pentru Bivol
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc de luni, 22 martie, o zi în care s-ar putea să ai parte de câteva momente tensionate, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Bivolului. Dacă vrei să scapi de ele, trebuie să-ți păstrezi calmul.

Vestea bună e că reușești să scapi mai devreme de la serviciu și poți să petreci după-amiaza în familie. Ai nevoie de o pauză. Nu contează că săptămâna abia a început.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Maimuței? Fii foarte atent cum gestionezi discuțiile cu cei dragi, pentru că ești foarte impulsiv. Dacă nu-ți temperezi reacțiile nervoase riști să provoci un scandal „cât casa”.

Așa arată zodiacul chinezesc al zilei de luni, 22 martie

Șobolan

Dacă ai documente oficiale de semnat sau vrei să te ocupi de afaceri, ar trebui să te gândești de două ori înainte. Nu de alta, dar e posibil să iei decizii greșite și să-i superi pe toți cei din jur.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai parte de câteva momente mai încordate la primele ore ale dimineții, din cauza unui coleg sau partener de afaceri, dar reușești să le lămurești cât ai zice pește. Și dacă tot ai după-amiaza liberă, încearcă s-o petreci în familie.

Tigru

Ți se anulează o delegaţie și devii irascibil, chiar dacă știi că nu ai motive. Este doar o amânare şi nimic mai mult. Ai timp acum să te ocupi de probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Apar neînţelegeri în relaţia cu un partener de afaceri și trebuie să-ți păstrezi calmul dacă vrei să găsești rapid o soluţie. Evită, pe cât posibil, discuţiile în contradictoriu.

Dragon

Partenerul de viaţă îți reproşează că neglijezi problemele familiei și nu-ți rămâne decât să încerci să detensionezi atmosfera. Spre seară, afli că o afacere în care ai investit mult începe să meargă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Persoana iubită înțelege greşit dorinţa ta de libertate, tocmai pentru că nu te exprimi suficient de clar. Chiar dacă prietenii insistă să petreci după-amiaza cu ei, te sfătuim să nu accepţi până nu restabilești echilibrul în familie.

Cal

E o zi excelentă pentru afaceri, așa că nu ar trebui să eziți dacă ai câteva idei de pus în practică. Ai şanse mari să îți îmbunătățești situaţia financiară. Mici probleme pot apărea doar în relația cu persoana iubită.

Capră/Oaie

Vei vea succes pe plan financiar, cu condiția să-ți temperezi spiritul critic. După-amiază te vizitează o rudă mai în vârstă şi îți oferă un cadou de care te bucuri foarte mult.

Maimuță

Evită discuțiile în contradictoriu! Nu de alta, dar  ești cam impulsiv și riști să provoci un scandal monstru. Spre seară primești o sumă deloc de neglijat dintr-o colaborare mai veche.

Cocoș

Sentimente contradictorii te macină și trebuie să fii mai prudent în afirmaţii. Nu începe mai multe treburi în același timp, că riști să nu termini niciuna. Partea bună e că depășești această stare până la sfârșitul zilei.

Câine

Poţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii. Ba chiar e posibil să cunoști o persoană mai în vârstă care îți propune o afacere. Te sfătuim să eviți un răspuns imediat.

Mistreț

Mici probleme de sănătate îți dau programul peste cap. Pe plan sentimental, treci printr-o perioadă favorabilă. Te înțelegi de minune cu partenerul de viață și chiar începi să faci planuri de viitor.

ADVERTISEMENT