Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 23 mai 2022. Nativul Bivol încă este obosit după weekend

Marii înțelepți din Orient au dezvăluit care este zodiacul chinezesc pentru prima zi din săptămână. Potrivit acestora, luni, 23 mai 2022, aduce multe treburi de rezolvat.
22.05.2022 | 13:32
Zodiac chinezesc pentru luni 23 mai 2022 Nativul Bivol inca este obosit dupa weekend
Zodiac chinezesc pentru luni, 23 mai 2022, pentru fiecare nativ la rând. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unele zodii trebuie să meargă de urgență la medic, în timp ce altele sunt prea epuizate și au nevoie să se odihnească mai mult.

Zodiac chinezesc pentru luni, 23 mai 2022, pentru fiecare nativ la rând

Șobolan

Sarcinile vin pe bandă rulantă. În plan profesional sunt multe probleme de rezolvat, dar pentru asta ai nevoie și de ajutorul celor din jur.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu ai deloc chef de muncă și nu dai randament la locul de muncă. Încă ești obosit după weekend și ești cu bateriile epuizate.

Tigru

Recunoaște că nu mai poți înainta. Renunță când mai ai timp și ia o pauză, abia apoi poți merge mai departe pe drumul tău.

ADVERTISEMENT

Iepure

Investește mai mult în tine. Este o perioadă perfectă pentru a te concentra pe pasiuni și activitățile care îți bucură sufletul.

Dragon

Nu mai reinterpreta cuvintele pe care le auzi de la oamenii din jur. Sunt doar niște vorbe și nimic mai mult, nu le pune la suflet.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Sunt unele situații complicate care se rezolvă la început de săptămână. Alegi să duci la bun sfârșit tot ce ai pe lista din agendă.

Cal

De abia aștepți weekend-ul următor. Ești cu gândul la o nouă vacanță, la o escapadă în care să te simți în largul tău.

ADVERTISEMENT

Capră

Ești propus pentru o promovare. Șeful vede în tine un potențial foarte mare și este gata să-ți dea un bonus pe lângă salariu.

Maimuță

Drumuri, întâlniri și vizite. Se anunță o zi în care nu ajungi pe acasă, sunt multe lucruri de rezolvat și care depind de tine.

Cocoș

Zi marcată de acte și administrație. Fii atent la documentele unde îți pui semnătura, nu ai vrea să fii tras pe sfoară.

Câine

Energie și chef de viață, așa arată pentru tine perioada asta. Ești în culmea fericirii de când ai un nou partener de viață.

Mistreț

Mergi la doctor și vezi care sunt problemele de sănătate care te macină. Urmează sfaturile pe care le primești de la acesta.

ADVERTISEMENT