Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 23 noiembrie 2020. Dragonul nu-și mai vede capul de sarcini

22.11.2020 | 15:25
Zodiac chinezesc pentru luni 23 noiembrie 2020 Dragonul nusi mai vede capul de sarcini
Zodiac chinezesc: miercuri, 23 februarie 2021, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: avantaje.ro
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 23 noiembrie 2020, aduce date exacte pentru toate cele 12 semne zodiacale. Chinezii, cunoscuți ca unii dintre cei mai pricepuți astrologii, au aflat ce evenimente vor avea zodiile la început de săptămână. 

Marii înțelepți din Orient au descifrat tainele boltei stelare și au aflat ce nativi vor avea de confruntat unele temeri în viața profesională, în timp ce partea financiară este din ce în ce mai bună pentru unele dintre semnele chinezești.

ADVERTISEMENT

Evenimentele complete și întâmplările sunt afișate în rândurile de mai jos. Descoperă care sunt nativii care se bucură de noroc, cine are probleme în dragoste, dar și cine evoluează frumos în carieră.

Zodiac chinezesc pentru luni, 23 noiembrie 2020, de la nativ la nativ

Șobolan

Nu scapi deloc de tensiunile din viața sentimentală. Partenerul de viață este tot mai nemulțumit de atitudinea ta. Este momentul să faci unele schimbări și nu doar în viața amoroasă. Stai departe de conflicte și păstrează-ți optimismul și speranța.

ADVERTISEMENT

Bivol

Folosește sensibilitatea în avantajul tău. Nu lăsa pe nimeni din jurul tău să-ți spună că nu poți face anumite lucruri. Ridică-te mai presus de critici și demonstrează că ești mai puternic decât lași să se vadă. Se anunță o evoluție în plan profesional.

Tigru

Eliberează-te de stres și de responsabilitățile care te apasă constant. Limitează-te la acele sarcini care nu te epuizează prea mult, fii mai atent la sănătate. Nu este un moment bun să ajungi pe mâinile medicilor. Fii precaut și evită micile neplăceri.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu ar strica un plus de pozitivitatea în viața ta. Renunță la scenariile negre care nu te lasă să dormi. Viitorul vine oricum, nu este cazul să te alarmezi cu totul felul de ipoteze. Simte-te bine în prezent, trăiește fiecare clipă la intensitate maximă.

Dragon

Începutul de săptămână te determină să amâni unele sarcini, dar s-ar putea ca spre final să ai biroul plin cu dosare. Sfatul marilor înțelepți este să nu te aglomerezi prea tare, dar nici să lași totul pe ultima sută de metri. Ia lucrurile pas cu pas.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Toată lumea are unele neplăceri, dar nu se plânge așa cum o faci tu. Ai devenit una dintre acele persoane pe care prietenii evită să le mai sune sau să le invite la petreceri. Dai dovadă de egoism, lucru care te va afecta și mai mult dacă nu-ți revizuiești comportamentul.

Cal

Ia-ți gândul de la distracție, s-a terminat weekend-ul. Concentrează-te mai mult pe muncă și rezultatele nu vor întârzia să apară. Pune pe primul plan cariera, perspectivele și oportunitățile sunt mai aproape decât crezi. Ai răbdare!

Capră/ Oaie

Ai ceva probleme din trecut care au rămas nerezolvate. Ia-ți un mic răgaz și încearcă să le rezolvi. Nu este cazul să cari după tine aceste griji inutile. Nu-ți dai seama, dar ele sunt cele care te trag în jos. Privește drept înainte, fii pozitiv. Soarele va răsări și pe strada ta!

Maimuță

Traversezi o perioadă excelentă din punct de vedere financiar. Pune bani deoparte pentru sărbători, ai de cumpărat o grămadă de cadouri. Nu, nu ești Moș Crăciun, dar ai un cerc de prieteni foarte mare. Și ce este mai frumos dacă nu să-i faci fericiți pe cei din jur.

Cocoș

Depui eforturi uriașe la locul de muncă, dar superiorii tot nu sunt mulțumiți. Poate ar fi cazul să te reorientezi în carieră. Nu este important să ai un salariu cu multe zero-uri, ci să te simți apreciat pentru ceea ce faci. Schimbă macazul, nu mai sta pe gânduri.

Câine

Ai o gândire foarte profundă și nu duci lipsă de idei. Axează-te pe unul dintre visele adunate în cufăr și fă acele lucruri care îți fac plăcere. Nu ar fi exclus să devii o persoană cunoscută în mediul în care te învârți, totul ține de atitudinea ta.

Mistreț

Ești motivat și pregătit să faci facă tuturor provocărilor care-ți ies în cale. Ești mai convins ca niciodată că ești pe drumul cel bun și nu te abați de la el indiferent de furtunile care vor veni. Și bine faci, nu abandona așa ușor visul pe care-l ai în minte.

ADVERTISEMENT