Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 mai 2021. Vești bune pentru mai mulți nativi

FANATIK vă prezintă zodiacul chinezesc pentru luni, 24 mai 2021. Mai mulți nativi se vor bucura de vești bune.
23.05.2021 | 14:41
Zodiac chinezesc pentru luni 24 mai 2021 Vesti bune pentru mai multi nativi
ADVERTISEMENT

Totuși, astrologii din Orient avertizează că este posibilă apariția unor probleme la locul de muncă. Sarcinile mult prea numeroase și stresul acumulat pot face ca unele zodii să răbufnească sau să se creeze conflicte între colegi.

Ziua mai aduce diverse întâmplări sociale, întâlniri cu prietenii sau cu potențiali parteneri de afaceri. Citește mai jos previziunile complete.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 mai 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Săptămâna începe cu multă muncă. Volumul exagerat de treburi își spune cuvântul și oboseala se instalează destul de repede. Ai parte de ajutorul colegilor și, împreună, reușiți să puneți totul la punct.

Bivol

Un conflict cu partenerul de viață te face să vezi că relația voastră nu prea se întreaptă într-o direcție bună. Veți avea o discuție foarte serioasă și vă veți pune de acord cu privire la schimbările de care aveți nevoie.

ADVERTISEMENT

Tigru

Un eveniment neprevăzut te pune pe drumuri. Unul dintre membrii familiei sau un prieten apropiat are nevoie de o mână de ajutor și nu vei ezita în a i-o oferi. Aveți timp și să mai povestiți câte ceva.

Iepure

Un conflict la locul de muncă te face să vezi lucrurile mai negre decât sunt. Ai impresia că nu esți plătit suficient pentru efortul depus și că oamenii încearcă să scoată în evidență părțile negative ale tuturor lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Dragon

Unul dintre membrii familiei aduce vești bune. Reușita însemnată de care a avut parte aduce multă bucurie și aveți motive de sărbătoare. Totul pare că merge în direcția dorită şi încep să vină banii.

Șarpe

Parternerul de viață are unele probleme de sănătate, iar acest lucru aduce multă îngrijorare. Vizita la medic vă dă multe speranțe, lucrurile nu sunt atât de grave precum credeați.

ADVERTISEMENT

Cal

Se anunță un câștig financiar însemnat. Poate să fie vorba despre o primă sau un bonus de la locul de muncă sau chiar plata unor restanțe salariale, pe care nu te așteptai să le primești așa rapid.

Capră/ Oaie

Ai de făcut niște drumuri pentru a rezolva unele treburi ce țin de locuință. Ai de cumpărat lucrurile necesare unei renovări sau elemente de decor pentru un spațiu.

Maimuță

Se anunță scchimbări în plan profesional. Primești răspuns pozitiv din partea unei companii la care ai depus o candidatură și ești tentat să faci o schimbare majotă în carieră

Cocoș

Planul sentimental îți cam dă bătăi de cap. Ai cam pierdut orice speranță că vei găsi pe cineva care să-ți trezească interesul. Dacă nu vei ieși din casă, nu ai prea multe șanse să o faci.

Câine

Ai parte de o zi liberă și binemeritată, oboseala începuse să-și spună cuvântul. Te relaxezi și îți petreci timpul cu activități plăcute. Poate prinzi curaj și faci și unele plăți.

Mistreț

Ai parte de vești bune. Proiectele desfășurate în ultima vreme au început să dea rezultate, iar acest lucru aduce avantaje financiare însemnate. Te bucuri de reușite alături de oamenii apropiați.

ADVERTISEMENT