ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 aprilie 2021. Tigrul comunică excelent cu jumătatea sa

Autor: Alexa Serdan | 25.04.2021 | 14:13
Zodiac chinezesc pentru luni, 26 aprilie 2021. Tigrul comunică excelent cu jumătatea sa
Zodiac chinezesc pentru luni, 26 aprilie 2021. Tigrul comunică excelent cu jumătatea sa. Sursa foto: eva.ro

Zodiacul chinezesc pentru luni, 26 aprilie 2021, vine cu surprize, bucurii, dar și lucruri schimbătoare. Noutățile sunt și ele la ordinea zilei, asta pentru că este început de săptămână. 

ADVERTISEMENT

Potrivit marilor înțelepți din Orient este o zi ideală pentru noi direcții în domeniul profesional. Unele zodii caută altceva, în timp ce altele se axează pe pasiuni și hobby-uri, care le pot aduce și bani.

De asemenea, zodiacul aduce și vești bune legat de relații și sentimente. Nativii se pot muta cu partenerii de viață sau de ce nu, pot relua o poveste din trecut care le-a rămas în minte.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 aprilie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Șobolan

Apar surprize din partea unor oameni, în mediul virtual sau în realitate. Este foarte posibil să ai parte de o întâlnire pe cinste cu o persoană importantă.

Bivol

Decizie referitoare la locul de muncă. Poate ar fi timpul să-ți ceri drepturile, muncești mai mult decât oricine de la birou. Discută cu superiorii.

ADVERTISEMENT

Tigru

Te bucuri de o comunicare excelentă cu partenerul de viață. Această deschidere vă ajută să decideți dacă e cazul să locuiți împreună sau mai așteptați.

Iepure

Promisiuni de viață mai bune și reușite în plan profesional. Nu este exclus să primești o ofertă de muncă pe care nu trebuie să o refuzi sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Dragon

Poate fi o manifestare din partea unui partener din trecut. Se pare că vrea să reluați povestea de dragoste, depinde de tine ce alegi să faci.

Șarpe

Schimbările din ultima vreme nu-ți fac deloc bine. Ești puțin cam dezorientat și nu știi ce să alegi. Nu ar strica să te consulți cu cineva de încredere.

ADVERTISEMENT

Cal

O zi în care primești toate lucrurile la care doar ai visat. Norocul este de partea ta, profită cât poți de mult, cine știe când îți mai iese în cale.

Capră

Vrei să pleci pe undeva, dar nu ai suficiente finanțe. Ar fi bine să nu te arunci cu capul înainte și să nu te împrumuți pentru acest moft de moment.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Te gândești tot mai des să încerci ceva nou legat de muncă. Nu mai bate pasul pe loc și caută, vei găsi oferte numai una și una.

Cocoș

Apar vești bulversante, care te pun într-o stare de alertă. Orice s-ar întâmpla nu trebuie să uiți că ai parte de susținerea celor dragi.

Câine

Primești niște bani de undeva. Nu este cazul să dai sfoară-n țară, păstrează pentru tine acest mic secret. Și nu-i cheltui pe toți pe nimicuri.

Mistreț

Creativitate și imaginație. Este o zi perfectă pentru a te simți liber să faci toate lucrurile care îți trec prin minte. Simte-te bine!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!