Zodiac chinezesc pentru luni, 26 octombrie 2020. Zodia care va primi o sumă mare de bani

Andreea Stanaringa   
în Horoscop
25/10/2020, 15:09
Zodiac chinezesc pentru luni, 26 octombrie 2020. Zodia care va primi o sumă mare de bani
Zodiac chinezesc pentru joi, 29 octombrie 2020. Două zodii au parte de o zi plină Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru luni, 26 octombrie 2020, aduce o zi prosperă din punct de vedere financiar și noroc în dragoste pentru unele semne zodiacale.

În timp ce unii vor da lovitura la locul de muncă încă din prima zi a săptămânii, alții vor fi încercați de situații neprevăzute. Marii înțelepți din Orient ne sfătuiesc să fim optimiști și să vedem partea plină a paharului.

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru ziua de luni. Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă zodiacul chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Șobolan

Ai mari șanse să realizezi ceea ce ți-ai propus și să avansezi la locul de muncă. Te așteaptă o perioadă extraordinară în plan financiar și vei face acele investiții pe care le amâni de ceva timp. Pregătește-te și de o reușită în dragoste, pentru că cineva este interesat de tine și te caută. Nu-ți neglija sănătatea fizică în tot acest timp.

Bivol

Vor exista probleme minore care să-ți tulbure liniștea, însă nu le mai acorda atenție. În plan personal, apar schimbări pozitive și vei cunoaște o persoană nou care să fie interesată de tine. Încerci să dai tot ce poți la locul de muncă, dar ai grijă să nu obosești foarte mult.

Tigru

Traversezi o perioadă destul de liniștită în viața personală și totul pare să fie perfect. Nu te amăgi și ai grijă la oamenii din jurul tău și mai ales la cei de la birou. Câțiva colegi vor fi invidioși pe realizările tale și vor face tot posibilul să te împiedice din realizarea tuturor obiectivelor.

Iepure

Ai parte de liniște și armonie în cuplu, iar dacă ești singur(ă) nu este exclus să-ți întâlnești jumătatea sau să te abordeze cineva de care îți place. Încearcă să socializezi mai mult cu oamenii din jurul tău pentru că unii se vor dovedi de un real ajutor în perioada ce urmează.

Dragon

Acordă-i mai multă atenție partenerului de viață și planificați o zi petrecută împreună. Dacă ești în căutarea unui partener, încearcă să le arăți celor din jur cine ești cu adevărat, iar persoana potrivită își va face apariția. La locul de muncă te lovești de câteva dificultăți, însă nu ezita să ceri ajutorul.

Șarpe

Ai parte de o schimbare în carieră și ți-e teamă că lucrurile nu vor merge așa cum trebuie. Păstrează-ți optimismul și pășește cu încredere în noua ta viață. Ai grijă să nu investești banii pe lucruri de care nu ai nevoie urgentă și cere ajutorul persoanelor apropiate dacă ai nevoie.

Cal

O rudă apropiată îți oferă o sumă mare de bani și vrei să o pui deoparte pentru viitoarele investiții. Te gândești să-ți schimbi jobul și să abordezi un nou domeniu, însă nu știi dacă te vei descurca. Ai încredere în tine și nu asculta gurile rele care nu cred că vei reuși.

Capră/ Oaie

Este timpul să-ți vizitezi familia pentru că ai nevoie de o vorbă bună din partea lor. Ai suferit o decepție în plan amoros și trebuie să te concentrezi pe starea ta de bine. Păstrează o atitudine pozitivă și socializează cu oamenii noi pe care îi cunoști. Concentrează-te mai mult la locul de muncă și vei reuși să avansezi.

Maimuță

Simți nevoia să cunoști oameni noi, fie că este vorba de prietenii sau relații romantice. Implică-te în diverse activități  și vei vedea că există multe persoane cu aceleași interese ca tine. Traversezi o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, însă lucrurile se vor rezolva cât mai curând.

Cocoș

Te trezești cu o dispoziție foarte bună și vrei să faci cât mai multe lucruri astăzi. Poți prelua inițiativa la locul de muncă pentru un nou proiect, iar ceilalți te vor asculta. În plan sentimental, o persoană își va mărturisi sentimentele față de tine și ați putea începe o relație.

Câine

Noua ta colaborare de la locul de muncă se dovedește a fi una de succes. Atât tu, cât și colegii tăi veți avea de câștigat în plan financiar. Încearcă să nu intri în conflicte cu cei apropiați și bucură-te de această perioadă bună.

Mistreț

Treci printr-o perioadă neplăcută, dar vei găsi puterea să înfrunți toate obstacolele. Ai grijă la starea ta de sănătate și cere ajutorul atunci când nu te poți descurca cu o problemă. Ai dificultăți în plan financiar, însă dacă reduci din cheltuielile care nu sunt necesare lucrurile se vor așeza curând.

Închide ×