Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 septembrie 2022. Tigru, atenționări pe plan sentimental

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 septembrie 2022. Marii înțelepți atrag atenția unor zodii să fie atente la prieteni, dar și la partenerul de viață
25.09.2022 | 15:07
Zodiac chinezesc pentru luni 26 septembrie 2022 Tigru atentionari pe plan sentimental
Zodiac chinezesc pentru luni, 26 septembrie 2022, pentru fiecare nativ în parte. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 septembrie 2022. Prieteniile pot fi un plus pentru unii, dar și un minus pentru alții. Unele zodii primesc atenționări pe plan sentimental.

Ce arată zodiacul chinezesc de luni

Șobolan

Dai dovadă de responsabilitate și de susținere, ceea ce te face partenerul ideal de echipă. Oamenii simt că se pot baza pe tine pentru că ești și un bun ascultător.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu te lăsa acaparat de puterea banilor, nu sunt totul în viață. Nu este un moment bun nici să dai, dar nici să împrumuți. Poți pune în pericol o prietenie pentru câțiva leuți.

Tigru

Pentru Tigru atenționările vin pe plan sentimental. Pasiunea și emoțiile nu trebuie să schimbe intențiile de pe plan financiar. Dorința de a cheltui pentru a da pe spate o persoană nu trebuie să vă facă să recurgeți la cumpărături pe card de credit.

ADVERTISEMENT

Iepure

După o perioadă inactivă este momentul ca Iepurele să încerce ceva nou. Natura, puțină imaginație pot fi rețeta perfectă pentru a te pune în mișcare.

Dragon

Dragonii primesc satisfacție din lucrurile la care nici nu se gândeau vreodată. Legătura cu o persoană dragă poate fi rețeta sau poate o vizită de la cei din familie te poate suprinde plăcut.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele din zodiacul chinezesc are nevoie de curaj și o minte calmă. Dacă ești pregătit să afli răspunsuri, pune întrebările potrivite. Informațiile te pot schimba în bine.

Cal

Calul după ce a atras oamenii în jurul lui ca un magnet, a venit vremea să fie răbdator, chiar dacă unele lucruri par să fie mai greu de realizat. Nu te lăsa pradă emoțiilor, atitudinea relaxantă este cea mai bună opțiune.

ADVERTISEMENT

Capră

Zodiacul chinezesc de luni arată că o veste venită de peste mări și țări poate să îți schimbe puțin planurile. Poți relua o prietenie, dar asta se întâmplă numai dacă îți dorești.

Maimuță

Te așteaptă lucruri mari pe care le poți realiza rapid dacă accepți ajutorul celor din jur. Orice este mai ușor când participă mai multe mâini în realizarea lui.

Cocoș

De tine depinde să fii în lumina reflectoarelor și să te faci remarcat. Tot ce trebuie să faci este să îți lași sensibilitatea să iasă în prim plan.

Câine

Câinii, după ce au făcut bani și din piatră seacă, trebuie să recurgă la onestitate când vorbesc cu cei din jurul lui. Nu lăsați tensiunile să escaladeze. Nu ascunde ce gândești, doar caută o manieră diplomată de a o spune. Uneori poate fi și despre alții, nu doar despre voi.

Mistreț

Mistreții din zodiacul chinezesc simt că plutesc. O pauză de la responsabilități este tot ce au nevoie pentru a ieși din rutina zilnică. Atenție pe seară la indulgeță.

ADVERTISEMENT