Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 27 martie 2023. Iepurele se simte pierdut

Zodiac chinezesc pentru luni, 27 martie 2023. Iepurele se simte pierdut, în timp ce Bivolul este afectat de niște regrete.
26.03.2023 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru luni 27 martie 2023 Iepurele se simte pierdut
Zodiac chinezesc pentru luni, 27 martie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 27 martie, arată câteva probleme financiare pentru Dragoni. Nici Tigrii nu vor avea o zi prea ușoară la locul de muncă. De cealaltă parte, Oaia are parte de o surpriză plăcută, iar Câinele rezolvă o problemă importantă.

Zodiac chinezesc pentru luni, 27 martie 2023. Șobolanul dă marea lovitură

Șobolan

Ziua de luni se arată a fi una extrem de norocoasă pentru tine. Poți da lovitura, iar un vis poate să devină realitate. Ești protejat de astre la început de săptămână așa că profită de moment. Și cei din jurul tău te-ar putea vedea astăzi cu alți ochi, în sens pozitiv evident.

ADVERTISEMENT

Bivol

Niște regretele legate de o situație din trecut te macină. Ajungi să fi bulversat de o persoană care apare în viața ta și ești pe gânduri. Învață să te bucuri de prezent și nu mai sta să despici firul în patru. Viitorul este mult mai important decât ceea ce ai pierdut până acum.

Tigru

Se anunță o zi destul de agitată la locul de muncă. Deși e prima zi din săptămână, ești asaltat de probleme. Încearcă să nu îți pierzi cumpătul pentru că nu este cazul. De asemenea, munca ta ar putea fi apreciată mai târziu, așa că încearcă să dai tot ce ai mai bun cât ai ocazia.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te simți pierdut, având în vedere că ești pus în fața unei alegeri importante. Este ceva personal, care nu necesită o amânare. Nu ezita să te consulți cu alți membri ai familie. Poate te vor ajuta și în acest mod nu vei ajunge să regreți decizia luată.

Zodiac chinezesc pentru luni, 27 martie 2023. O nouă iubire pentru Șarpe

Dragon

Ziua de luni aduce probleme financiare. Conform horoscopului chinezesc, ar fi bine să fii mai atent la cheltuieli. În ultima vreme ai cam făcut abuz de lucruri de care chiar nu aveai nevoie. Sigur nu vrei să ajungi în situația în care să ceri împrumuturi de la alte persoane.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Dragostea plutește în aer pentru tine. Dacă nu ești într-o relație, atunci ai șansa să cunoști om special. Ar fi bine însă să deschizi ochii, pentru că unele semne pot fi neclare. Pentru cei care au un partener de viață, horoscopul chinezesc arată câteva situații care îi vor apropia mai mult.

Cal

Ar fi bine să acorzi o atenție sporită oamenilor din jurul tău. Nu toată lumea îți vrea binele, așa că ține unele detalii pentru tine. De asemenea, dacă instinctul îți spune să pleci de undeva, mai bine o faci. În caz contrar, riști să fii trădat de cineva.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ai parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Poate vreo veste despre o vacanță, sau un cadou. Horoscopul chinezesc arată bine pentru tine. Tot luni, ai șanse mari să primești și o oportunitate interesantă de promovare. Lucrurile îți merg ca pe roate.

Cocoșul primește niște bani luni

Maimuță

Tensiuni în relația de cuplu luni pentru tine. Vei afla că partenerul tău nu are aceleași planuri ca și tine. Iar asta se întâmplă pentru că în ultima vreme nu ați mai comunicat. Încearcă să rămâi calm și să îți dai seama dacă mai poți sau nu să salvezi ceva din ce aveți.

Cocoș

S-ar putea să primești niște bani dintr-o sursă neașteptată luni. Conform zodiacului chinezesc, munca ta este apreciată de cineva important. Iar dincolo de aceste chestiuni financiar, poate ai parte și de noi oferte. Așteaptă-te la tot ce este mai bun.

Câine

O problemă care părea că nu mai dispare va fi în sfârșit rezolvată. Iar asta fără ca măcar să depui vreun efort. Poate din această experiență înveți să ai mai multă răbdare. Ai cam forțat unele lucruri și tocmai din acest motiv, uneori ele nu au ieșit fix cum ți-ai dorit.

Mistreț

Zodiacul chinezesc arată o zi destul de liniștită pentru tine. Nu se întâmplă nimic deosebit luni, însă reușești să mai faci lucruri care îți plac. Iar asta îți va da o stare de bine și de împlinire. Nu uita nici de oamenii dragi, așa că petrece și puțin timp cu ei la început de săptămână.

ADVERTISEMENT