Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 28 februarie 2022. Iepurii fac o schimbare majoră

Zodiac chinezesc pentru luni, 28 februarie 2022. Sunt vești importante pentru mai mulți nativi din horoscopul acestei zile. De asemenea, Iepurii fac o schimbare majoră.
27.02.2022 | 16:20
Zodiac chinezesc pentru luni 28 februarie 2022 Iepurii fac o schimbare majora
Zodiac chinezesc pentru luni, 28 februarie 2022. Iepurii fac o schimbare majoră. Sursa foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Ziua de luni va este una plină de vești bune pentru mare parte din nativii din horoscopul chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru luni, 28 februarie 2022. Ce le așteaptă pe cele 12 zodii

Sunt și zodii care au noroc foarte mare, sau altele care își dau seama că este nevoie să facă o schimbare majoră pentru a putea beneficia de ajutorul universului.

ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă horoscopul chinezesc pentru fiecare zodie în parte, pentru ziua de luni.

Șobolanul 

Șobolanii trebuie să fie mai atenți la persoanele cărora se destăinuie și cărora le împărtășesc cele mai ascunse gânduri deloc. Nu toată lumea îți vrea binele și este de partea ta.

Boul 

Boul va avea parte de o zi foarte bună, în care reușește să maximizeze toate oportunitățile de care are parte și să aibă un final de zi relaxant, alături de familie.

ADVERTISEMENT

Tigrul 

Tigrul este preocupat de familia sa, astfel că se gândește să își scoată partenerul de viață la o ieșire în oraș.

Iepurele 

Iepurele își dă seama că trebuie să facă o schimbare majoră pentru a putea avea parte de viața pe care și-o doresc. Cine nu riscă, nu câștigă.

ADVERTISEMENT

Dragonul 

Dragonul trebuie să își dea seama că are nevoie și de o pauză, deoarece au muncit foarte mult în ultima perioadă. E momentul să te bucuri de un film bun și de o cană de ceai.

Șarpele 

Șarpele are nevoie să aibă mai multă încredere în sine și să se gândească mai pozitiv, atât la viața sa și la lucrurile pe care vrea să le realizeze.

ADVERTISEMENT

Calul 

Calul are parte de o veste neașteptată, poate chiar de la cineva care se află peste hotare. Vei fi foarte fericit pentru că îți era dor de această persoană apropiată ție.

Oaia 

Oaia se gândește la viitorul sau profesional și vrea să muncească mai mult pentru a ajunge unde își dorește cu adevărat.

Maimuța 

Zodiacul chinezesc arată că maimuța se simte cumva în plus la locul de muncă, deoarece toți ceilalți colegi plănuiesc lucruri fără a o întreba.

Cocoșul 

Cocoșul primește un telefon important care poate să anunțe vești financiare pe care nativul din horoscopul chinezesc le aștepta deja de ceva vreme.

Câinele 

Câinele se gândește la propria persoană și cum să facă să se simtă mai bine în propria sa piele. Poate chiar să rezerve o programare la un salon.

Mistrețul 

Mistrețul este prins în gândurile proprii și nu poate să se concentreze la ceea ce se întâmplă în jurul lui, motiv pentru care e posibil să fie apostrofat.

ADVERTISEMENT