Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 28 martie 2022. Nativul care se va îmbogăți

Zodiac chinezesc pentru luni, 28 martie 2022. Se anunță un început de săptămână prielnic din punct de vedere financiar pentru unii nativi. Cum va fi pentru restul?
27.03.2022 | 11:30
Zodiac chinezesc pentru luni 28 martie 2022 Nativul care se va imbogati
Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 28 martie 2022. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Horoscopul chinezesc al zilei de luni, 28 martie 2022, arată multe provocări pentru zodii. Toate se vor confrunta cu situații provocatoare, ieșite din comun chiar.

Zodiac chinezesc pentru luni, 28 martie 2022. Ce se întâmplă cu semnele zodiacale

Unii nativi se vor îmbogăți și vor trăi cel mai frumos moment din viața lor. Iată în rândurile următoare ce au rezervat astrele pentru fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor merge în vizită la cei apropiați și-i vor surprinde așa cum nu au mai făcut-o niciodată. Își doresc să rămână în memoria lor într-un mod plăcut, de care să povestească peste ani.

Bivol

Bivolii vor iniția un proiect care le va aduce foarte mulți bani. Nu-și vor dezvălui planurile și celor din jur. Vor dori să acționeze de unii singuri.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii ar putea intra în conflict cu cineva drag. Atenție, nu răbufniți asupra lui! Încercați să vă păstrați calmul, astfel încât lucrurile să nu devieze.

Iepure

Iepurii vor fi ușor tensionați. La locul de muncă se va ivi o situație care le va da mari bătăi de cap. Și voi trebuie să vă păstrați calmul pentru ca lucrurile să meargă în direcția dorită.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor face cunoștință cu o persoană. O persoană care îi va surprinde în mod plăcut și s-ar putea înfiripa o poveste de iubire.

Șarpe

Șerpii vor fi foarte fericiți la început de săptămână. Vor merge voioși la serviciu și-i vor surprinde pe toți colegii cu buna lor dispoziție.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor fi puși în fața unei situații cu care nu au mai avut de a face. Este recomandată păstrarea calmului și în această situație.

Capră

Caprele vor merge cu prietenele/prietenii într-un loc de vis. Ați plănuit de mult timp o astfel de excursie. Vă va face mult bine.

Maimuță

Maimuțele vor fi foarte vesele și amuzante, în același timp. Pare că nimic nu le va strica buna dispoziție.

Cocoș

Cocoșii vor fi o gazdă plăcută luni, 28 martie. O cunoștință mai veche le va trece pragul casei și cu greu se va mai ridica de la masă, datorită preparatelor gustoase.

Câine

Câinii vor fi toată ziua puși pe fugă. Vor alerga în stânga și-n dreapta, fiind foarte solicitați cu serviciul. Este recomandat să luați și pauze.

Mistreț

Mistreții se vor relaxa, în timp ce mulți alții vor merge la serviciu. Va fi o zi numai bună de meditat, citit și planificare a anumitor lucruri.

ADVERTISEMENT
Tags: