Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 29 iunie 2020. Iepurele și Maimuța, în impas în relația de cuplu

28.06.2020 | 19:56
Zodiac chinezesc pentru luni 29 iunie 2020 Iepurele si Maimuta in impas in relatia de cuplu
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au descoperit care sunt evenimentele de care se vor bucura cele 12 semne zodiacale pe parcursul zilei de luni, 29 iunie 2020.

Potrivit zodiacului chinezesc, Iepurele și Maimuța se vor confrunta cu probleme în relația de cuplu, în timp ce Tigrul își face griji pentru serviciu.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Află și tu care sunt problemele de care să te ferești sau dimpotrivă, ce îți aduce bun această zi.

Zodiac chinezesc pentru luni, 29 iunie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Ai nevoie urgentă de o pauză pentru că altfel vei ajunge pe mâinile medicilor. Ești cu bateriile epuizate, dar tot nu vrei să abandonezi misiunea. Schimbă rapid tactica până nu este prea târziu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te minți că totul este bine în cercul de prieteni, însă nu mai este ca la început. Uneori ai senzația că ești a cincea roată la căruță, lucru care te deranjează și te macină constant.

Tigru

Banii sunt o sursă infinită de griji, mai ales când nu îi ai. Nici la serviciu lucrurile nu merg cum trebuie și te temi pentru ce este mai rău. Ar fi cazul să muncești mai mult.

ADVERTISEMENT

Iepure

Relația de dragoste merge din ce în ce mai rău și nu mai știi cum să-i faci pe plac partenerului de viață. Înainte de a pune capăt unei iubiri care durează de ani buni discută deschis cu jumătatea ta. Poate ajungeți la un consens.

Dragon

Un început de săptămână numai bun pentru afaceri. Ai un capital bine pus la punct și este dispus să încerci și altceva. Încrederea de care dai dovadă te va ajuta să prosperi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Rațiunea și simțirea nu fac casă bună în clipa de față. O adevărată bătălie se dă în interiorul tău atât legat de relație, cât și de serviciu. Ar fi indicat să ceri sfaturi de la un specialist.

Cal

Ești în căutarea unei noi surse de inspirație pe care o vei găsi doar dacă ieși din casă. Evadează din cotidian, plimbă-te singur în natură și descoperă lumea de dincolo de ușă.

Capră

Nici prin gând nu-ți trece să asculți sfaturile celor din jur, dar nu faci bine deloc. Încăpățânarea și egoismul nu sunt deloc benefice, ci mai degrabă te fac să pierzi teren.

Maimuță

Te simți neapreciat de partenerul de viață care nu vede nimic bun în ceea ce faci. Nu te mai lăsa călcat în picioare în numele iubirii, nu este un capăt de țară dacă te desparți.

Cocoș

Ai crezut că totul va fi bine la noul loc de muncă, dar îți este foarte greu să te acomodezi. Împrietenește-te cu colegii discutând deschis cu ei. Timpul este în favoarea ta.

Câine

Ești tot mai nemulțumit de situația în care te afli, dar nu faci nimic în acest sens. Soarele nu va răsări dacă nu lupți pentru ce-ți dorești. Nimic nu pică din cer de-a gata, trebuie să muncești.

Mistreț

Nu ești deloc dispui să încerci lucruri noi. Îți este teamă să nu greșești, dar numai așa vei învăța cum să te descurci în viață. Ai mai multă încredere în tine, ascultă-ți inima.

 

 

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!