Life

Zodiac chinezesc: luni, 29 noiembrie 2021. Dragonii s-ar putea îmbogăți

Zodiac chinezesc pentru luni, 29 noiembrie 2021. Se anunță vești bune la început de săptămână. FANATIK vă prezintă ce au rezervat astrele pentru fiecare nativ în parte.
28.11.2021 | 14:43
Zodiac chinezesc luni 29 noiembrie 2021 Dragonii sar putea imbogati
ADVERTISEMENT

Începutul de săptămână va fi unul favorabil pentru zodii. Se vor întâlni cu persoane dragi, vor primi sfaturi utile și vor afla vești care le va bucura.

Mai mult unii dintre nativi s-ar putea îmbogăți, anume Dragonii. Însă, ei trebuie să aibă grijă la un detaliu, care se poate afla din rândurile următoare.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: luni, 29 noiembrie 2021. Ce au rezervat astrele

Șobolan

Șobolanii ar putea afla mâine o veste importantă la locul de muncă. Șeful i-ar putea anunța că li se mărește salariul. Bucurați-vă din plin dacă vă veți afla printre cei vizați de un astfel de moment!

Bivol

Bivolii se vor întâlni cu o persoană care le-a fost bun prieten în copilărie. Vor sta apoi ore în șir la depănat amintiri și se vor amuza pe seama multor întâmplări. Vor primi chiar și un sfat util pentru viață.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor fi ușor extenuați în prima parte a zilei de toate sarcinile pe care le vor avea la locul de muncă. După job, însă, acasă vor fi întâmpinați cu o surpriză din partea familiei.

Vacanță de vis pentru Iepuri

Iepure

Iepurii trebuie să-și facă bagajele! Asta pentru că cineva îi va invita într-o vacanță de vis. Luați-vă și câteva haine de vară la voi, ați putea avea de a face cu temperaturi specifice sezonului cald.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii s-ar putea îmbogăți peste noapte. În ultima vreme, au investit, au pus economii deoparte, iar acum acestea se pot întoarce în favoarea lor.

Astrele vă sfătuiesc să nu-i anunțați decât pe cei dragi dacă veți primi o astfel de veste. Restul persoanelor nu ar putea fi la fel de plăcut surprinse.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șerpii vor merge în vizită acasă la familia lor. Își vor vedea părinții după o lungă perioadă și se bucura de timpul petrecut împreună. Mai mult, acasă vor fi întâmpinați și cu bucate tradiționale, care le va aminti de copilărie.

Cal

Caii vor fi foarte binedispuși și vor da și celor din jur din buna lor dispoziție. Cineva îi va invita la o masă în oraș, spre seară.

Capră

Caprele se vor relaxa la început de săptămână. Vor face astfel lucruri pe care obișnuiesc să le facă atunci când au timp liber. Nu este exclusă și o mică plimbare la munte.

Maimuță

Maimuțele vor fi întâmpinate cu o surpriză din partea partenerului de viață. Vor petrece clipe romantice de neuitat.

Cocoș

Cocoșii ar putea fi provocați la o mică ceartă de către partenerul de viață. În ultimul timp, aveți mici discuții care trebuie soluționate dacă vă doriți ca relația să funcționeze în continuare.

Câine

Pentru câini se anunță vești bune de la o rudă din străinătate. Ar putea primi o ofertă de muncă sau li se va cumpăra un bilet pentru o vacanță de mult timp dorită.

Mistreț

Mistreții, care deși vor avea o zi extenuantă la serviciu, vor petrece pe timp de seară cu prietenii. Aveți grijă cum vă distrați, căci marți urmează încă o zi de muncă.

ADVERTISEMENT