News

Zodiac chinezesc pentru luni, 3 august 2020. Șerpii se confruntă cu probleme de sănătate

03.08.2020 | 13:23
Zodiac chinezesc pentru luni 3 august 2020 Serpii se confrunta cu probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de luni, 3 august 2020, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru unele zodii. Șerpii, în schimb, se confruntă cu ceva probleme de sănătate, iar Șobolanii ar putea primi veștile mult așteptate.

Dragon

O zi bună pentru persoanele născute sub zodia Dragonului, care, ușor, ușor, început să se simtă în largul lor și să se mai detașeze de vechile probleme. Aceștia se bucură de libertate și încep ziua cu mult optimism, după o perioadă tumultoasă și plină de încercări.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șerpii se confruntă cu mici probleme de sănătate, dar vor putea fi depășite cu calm și atenție. Este nevoie de aportul familiei și sprijin din partea celor apropiați, altfel vă va fi greu să vă puneți pe picioare.

Zodiac chinezesc pentru luni, 3 august 2020

Tigru

Nativii născuți sub semnul Tigrului au un moment de respiro. Nici ei nu au avut o perioadă ușoară. Cei mai mulți nativi s-au confruntat cu iritabilitate și stres în aceste săptămâni, dar lucrurile încep să se așeze.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Maimuțele au parte de un nou început. Poate fi vorba de o nouă relație, sau un alt serviciu. Astrologii vă sfătuiesc să o țineți pe drumul pe care ați pornit, încercați să nu oscilați. Numai așa veți ajunge unde v-ați propus.

Cal

Nativii născuți sub zodia Calului trebuie să se ocupe mai mult de ei. Singuri s-au dat la o parte, pentru a se îngriji de nevoile celorlalți. Foarte bine, dar, acum, este timpul să vă îngrijiți și de voi și nevoile voastre.

ADVERTISEMENT

Câine

Câinii sunt foarte critici cu ei în această perioadă. Au pretenții și așteptări prea mari și uită că timpul are nevoie de timp. Nu vă mai obosiți, lăsați lucrurile să se întâmple în ritmul lor. Nu rezolvați nimic dacă le grăbiți.

Mistreț

Mistreții sunt aproape de visul lor. Fie că vorbim de o reușită profesională, fie că este vorba de o dorință sentimentală, ceva neașteptat se va întâmpla și vă va lua prin surprindere. Nu mai credeați în această realizare.

ADVERTISEMENT

Cocoș

Cocoșii cheltuie prea mult în această perioadă și nu fac deloc bine. Astrologii vă sfătuiesc să puneți ceva bani deoparte pentru că veți avea nevoie la un moment dat. Iar dacă vreți să investiți, nu e cea mai bună perioadă.

Bivol

Bivolii se relaxează și visează deja la o vacanță, fie ea și scurtă. O meritați din plin, dar nu este încă vremea. Perioada de izolare a stricat moralul bivolilor. Astrologii spun că răul încă nu a trecut și vă sfătuiesc să stați liniștiți.

Oaie

Este o zi plină pentu acești nativi. Și-au programat multe lucruri de făcut și se descurcă greu. Dar, trageți puțin de voi, pentru că la final, veți avea parte de zile liniștite pe viitor, când veți fi asigurați financiar.

Iepure

Iepurii își văd visul cu ochii. Fac o achiziție importantă, mașină, locuință au ceva la care au visat multă vreme. Banii vin din economiile strânse de-a lungul timpului, precum și de la părinți.

Șobolan

Șobolanii își găsesc de muncă. Caută demult și, parcă, nimic nu era pe placul lor. După multe insistențe și încercări, apare rezolvarea. Sunt de mult timp în căutare și cu ajutorul unui prieten reușesc să intre în echipa în care visează de mult să fie.

ADVERTISEMENT