Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 3 mai 2021. Șerpii cunosc oameni noi

02.05.2021 | 16:06
Zodiac chinezesc pentru luni 3 mai 2021 Serpii cunosc oameni noi
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 3 mai 2021, anunță o zi aflată sub semnul evenimentelor sociale. Nativii au parte de reuniuni, întâlniri și conversații interesante cu oamenii apropiați.

Astrologii din Orient preconizează că semnele zodicale se vor bucura de momente de relaxare, își vor încăra bateriile. În schimb, există și posibilitatea apariției unor surprize mai puțin plăcute, neînțelegeri sau conflicte în familii.

ADVERTISEMENT

Nici planul sentimental al zodiilor nu este lipsit de noutăți. Unii dintre ei au șansa să cunoască oameni noi, care le vor trezi interesul. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Zodiac chinezesc pentru luni, 3 mai 2021, pentru fiecare semn zodical în parte

Șobolan

Sărbătorile te-au făcut să revii la sentimente mai bune cu privire la unii oamenii. Este posibil să îngropi securea războiului și să te împaci cu persoane cu care nu ai mai vorbit de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ziua aduce liniște și pace. Te bucuri de odihnă și profiți de timpul liber pentru a-ți încărca bateriile, fiind conștient că te așteaptă zile încărcate la locul de muncă.

Tigru

Reuniunea de familie te face să vezi că ai greșit în raport cu unii oameni apropiați. Este o perioadă a împăcării și vei găsi înțelegere din partea celor afectați.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nici nu se termină bine zilele de sărbătoare că te gândești la carieră. Ai planuri mărețe pentru viitor și îți dorești să-ți pui în aplicare ideile cât mai repede. Ai toate șansele să reușești să obții ceea ce îți dorești.

Dragon

Ai parte de reuniuni cu oamenii apropiați și vei avea șansa să stai de vorbă cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. Ziua decurge frumos și ai impresia că viața a revenit la normal.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Sunt multe șanse să apară un nou personaj în cercul vostru de prieteni, un om care îți atrage atenția. Ziua se va scurge rapid, vei încerca să faci tot posibilul pentru a afla mai multe despre respectiva persoană.

Cal

Nu vei dori să mai amâni unele chestiuni ce țin de planul profesional. Răpești câteva ore din această zi pentru a onora o întâlnire de afaceri. Îi vei enerva pe oamenii apropiați, dar vei reuși să rezolvi probleme importante.

Capră/Oaie

Ai parte de clipe frumoase și speciale, în sânul familiei. Te bucuri de ziua liberă și de prezența celor dragi. Sunt multe șanse să primești vești de la un om aflat la distanță.

Maimuță

Ai de luat o decizie importantă și ești conștient că nu este bine să o mai amâni. Este un pas decisiv în cariera ta și ai nevoie de sprijinul oamenilor apropiați.

Cocoș

Zilele petrecute alături de partenerul de viață vă sudează relația. Aveți parte de momente romantice, de clipe frumoase și vă simțiți în al nouălea cer.

Câine

Ești recunoscător pentru sprijinul primit din partea celor dragi și vrei să le arăți acest lucru. Ziua vine cu reuniuni, mese festive și voie bună.

Mistreț

Reuniunea de familie a scos la lumină și probleme mai vechi. Era cazul să le discutați și rezolvați, dar parcă tot ai impresia că ați stricat sărbătorile cu discuții interminabile.

ADVERTISEMENT