Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 30 noiembrie 2020. Două zodii au noroc de bani

29.11.2020 | 17:43
Zodiac chinezesc pentru luni 30 noiembrie 2020 Doua zodii au noroc de bani
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luni, 30 noiembrie 2020 anunță o zi marcată de evenimente plăcute. Sunt sărbători petrecute în familie sau clipe de distracție alături de prieteni, pentru mai multe semne zodiacale.

Astrologii din Orient mai preconizează că nativii vor avea de rezolvat niște dileme sufletești, au de pus în ordine niște sentimente confuze cu privire la oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Ziua mai aduce și vești cu privire la finanțele zodiilor. Se vor produce cheltuieli majore în bugetul unora dintre nativi, în timp ce alții vor avea parte de câștiguri financiare. FANATIK vă prezintă previziunile zodicacului chinezesc pentru ultima zi a lui noiembrie 2020.

Zodiacul chinezesc al zilei de luni, 30 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ultima vreme a fost una în care ai avut de tras din pricina unor sentimente confuze cu privire la o persoană care a reapărut recent în viața ta. Astăzi ești hotărât să te decizi dacă vei da curs acestora sau preferi să uiți de existența lor.

ADVERTISEMENT

Bivol

Știai de dinainte că lanțul de petreceri din zilele acestea libere te vor obosi mai mult decât e cazul, dar nu-ți dorești să ratezi chiar sărbătoarea din familie din ziua aceasta, așa că vei face un efort pentru a rezista efortului îndelungat.

Tigru

Ai de făcut niște cumpărături importante în ziua de astăzi. E vorba despre unele aparate electrocasnice care se cer înlocuite de urgență, dar și despre achiziționarea unor cadouri pentru un om drag. Vei face o mare pagubă în bugetul personal.

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești o veste bună cu privire la un proiect profesional pe care voiai de multă vreme să-l demarezi. O persoană al cărei ajutor îl cerusei a întârziat cu răspunsul, dar ești fericit că a fost de acord cu propunerea și veți iniția afacerea mult dorită.

Dragon

Ziua aduce întâlnirea unui om protrivit pentru tine și speranța că vei putea începe o frumoasă poveste de dragoste. Ești entuziasmat și tinzi să faci compromisuri pentru ca totul să meargă strună.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Apar niște bani, de unde nu te așteptai. Sunt niște restanțe salariale pe care nu credeai să le mai primești vreodată sau o primă pe care nu aveai speranța să o obții. Au picat excelent, ai multe lucruri de rezolvat cu ei.

Cal

Trebuie să îți aduni forțele și să termini o activitate începută în ziua precedentă. Nu mai ai mult de lucru, dar nu reușești sub nicio formă să te apuci de treabă. O să primești un ajutor nesperat din partea unui membru al familiei.

Capră/ Oaie

Sunt motive de sărbătoare la locul de muncă. Ați semnat un contrat important sau finalizat un proiect de anvergură, la care ai avut o contribuție însemnată. Pe lângă felicitările colegilor, sunt toate șansele să primești și un bonus la salariu din partea șefilor, bani care te vor bucura mult.

Maimuță

Excursia din zilele acestea a fost cea mai inspirată idee pe care ai avut-o în ultima vreme. Schimbarea peisajului și liniștea de care ai parte ți-au adus relaxare, odihnă și armonie în viața de cuplu. Te bucuri de clipe plăcute și te simți plin de energie.

Cocoș

Astrele îți vor influența viața romantică în ziua de luni. Ai multe șanse să întâlnești omul pe care ți-l dorești și să debutezi într-o relație mai repede decât sperai.

Câine

Apar niște activități neprezăzute în prima parte a zilei. O defecțiune a unui aparat elecrocasnic sau poate chiar a masinii te vor face să pleci de acasă pentru a înlocui respectivul aparat sau pentru a achiziționa unele piese de schimb pentru cele care nu mai funcționează.

Mistreț

Îți dorești să te hotărăști mai repede ce să faci cu o propunerea unei persoane de a încerca să vă aventurați într-o relație romantică. Știi bine că nu e chiar ce îți dorești, dar dar ai impresia că privești oamenii din jur cu prea multă exigență.

ADVERTISEMENT