ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 ianuarie 2021. Dragonului i se recunosc toate eforturile

Autor: Alexa Serdan | 03.01.2021 | 15:10
Zodiac chinezesc pentru luni, 4 ianuarie 2021. Dragonului i se recunosc toate eforturile
Zodiac chinezesc pentru luni, 4 ianuarie 2021. Dragonului i se recunosc toate eforturile. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 4 ianuarie 2021, le aduce celor 12 nativi noi provocări și noi surprize. Zodiile au parte de vești frumoase din punct de vedere sentimental. 

ADVERTISEMENT

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru toate semnele zodiacale este să profite de oportunitățile care le ies în cale. Sunt ocazii cu care se întâlnesc, poate, o singură dată-n viață.

Evenimentele și întâmplările pentru prima zi din săptămână sunt relatate numaidecât. FANATIK îți spune cine sunt zodiile care se bucură în dragoste, dar și care lucrează mai mult.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 4 ianuarie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Orele suplimentare de la locul de muncă îți aduc un bonus financiar. Investește acești bani în ceva personal, poate cumperi ceva pentru bucuria sufletului tău.

Bivol

Te bucuri din plin de atenția celor din jur. Ești băgat în toate discuțiile importante, aspect care îți poate aduce șanse uriașe de a fi remarcat și mai mult în plan social.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai grijă mai mult de sufletul tău. Profită de timpul liber pentru a te axa pe pasiunile tale. Ar fi cazul să te și relaxezi mai mult zilele astea.

Iepure

Ai parte de o realizare profesională foarte importantă. Nu este exclus să fii promovat la locul de muncă sau chiar să semnezi un contract avantajos.

ADVERTISEMENT

Dragon

Eforturile îți sunt recunoscute la adevărata lor valoare. Este posibil să primești un premiu sau să fii lăudat la scenă deschisă de superiori.

Șarpe

Stresul și oboseala nu sunt o problemă pentru tine. Lucrezi foarte bine sub presiune, lucru care se vede cu ochiul liber. Ești demn de toată lauda.

ADVERTISEMENT

Cal

Încăpățânarea nu te lasă să avansezi la serviciu. Ai impresia că ți se pun piedici, dar de fapt, tu ești singurul care nu vrei să evoluezi mai mult.

Capră / Oaie

Ia-ți revanșa în fața partenerului de viață. Este momentul să stai mai mult alături de jumătatea ta, mai ales că de sărbători ai cam neglijat-o.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ești determinat și ambițios și reușești să duci la bun sfârșit toate planurile pe care le ai în cap. Nu uita să-ți faci timp și pentru odihnă.

Cocoș

Focusează-te mai mult pe propria persoană. Nu te mai gândi atât de mult la cei din jur și ai grijă să îți fie ție bine. Dedică o zi numai pentru propriile plăceri.

Câine

Găsești persoana specială pe care ai căutat-o toată viața. Dragostea plutește în aer și ești mai fericit ca niciodată. Totul este numai lapte și miere în viața ta.

Mistreț

Surprize incomode în discuțiile cu cei din jur. Orice ai spune, cineva tot îți dă replica. Poate ar fi cazul să schimbi strategia de a lega noi prietenii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!