Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 5 octombrie 2020. Nativul Tigru ia câteva decizii fără precedent

04.10.2020 | 15:01
Zodiac chinezesc pentru luni 5 octombrie 2020 Nativul Tigru ia cateva decizii fara precedent
Nativul Tigru se poate baza la început de săptămână pe forțele proprii ceva mai mult
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc le aduce vești foarte bune celor care sunt curioși să afle ce le rezervă destinul pentru ziua de luni, 5 octombrie 2020.

Urmează câteva schimbări radicale pentru nativii care își doreau acest lucru de ceva vreme, fiind favorizate acele zodii care deja au pus toate rotițele în mișcare în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient anunță și că nativii din zodia Tigru ar putea și ei să se își manifeste dorința unei transformări. Însă au de analizat mai întâi toate posibilitățile, înainte de-a putea lua o decizie pe care să nu o regrete mai târziu.

Zodiacul chinezesc de luni, 5 octombrie 2020, le aduce mari schimbări în orizonturi nativilor din zodia Tigru

Șobolan

Cei din zodia Șobolan riscă anumite certuri acasă dacă cei dragi vor simți că aceștia s-au cam culcat pe o ureche în ultima perioadă. Ar putea să se lase cu un schimb de replici neașteptat, dar pe care îl simțeau că se apropie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nativii Bivol au discuții aprinse cu partenerii lor din pricina educației copiilor. Ar putea reprezenta un subiect foarte delicat din familie, dar trebuie să își amintească să privească lucurile cu mult calm și să fie deschiși la tote posibilitățile prezentate.

Tigru

Nativul din zodia Tigru își propune să rămână calm la început de săptămână, dar va lua decizii neașteptate. Se poate baza pe câteva persoane de la care aștepta un răspuns. Cel primit nu va fi însă pe placul lor și se vor vedea nevoiți să facă propriile aranjamente.

ADVERTISEMENT

Iepure

Cei din zodia Iepure se pot simți ceva mai copleșiți de perioada pe care o au în fața lor. Vor înfrunta însă toate problemele cu mult curaj pentru că își doresc și ceva mai mult confort de la viață.

Dragon

Dragonii au o șansă foarte mare să strălucească atât la locul de muncă, dar și în plan profesional. Li se arată oportunități foarte mari pe care ar fi bine să nu le neglijeze, pentru că astfel de șanse apar ceva mai rar, chiar și în cazul lor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Cei din zodia Șarpe dau dovadă că s-au maturizat în ultima vreme și se vor putea preocupa de activități într-un mediu prielnic lor. Nativii care au copii pot să se preocupe de activitățile părintești și cele de la școală a celor mici, fiind pe placul lor o astfel de schimbare în rutină. 

Cal

Nativul Cal se poate trezi că este într-o cursă amoroasă, în care trebuie să își impresioneze o cucerire, deoarece are o competiție serioasă. Acest mod în care își vor întâlni rivalul îi vor face să devină ceva mai echilibrați pe viitor și se se gândească ce este cu adevărat important pentru ei.

Capră / Oaie

Cei din zodia Capră / Oaie au de gând să își pună veniturile pe primul loc în aceste vremuri și se pun serios pe economisit. Vor strânge cureaua chiar și de la activitățile pe care cândva nu le considerau tocmai costisitoare sau aducătoare de pagubă în bugetul de familie.

Maimuță

Maimuțele au parte de vești bune de la primele ore din noua săptămână pentru că li se acordă un împrumut la care visau de multă vreme. Ar putea începe pregătirile pentru o nouă etapă a vieții lor, din care nu este exclusă chiar și posibilitatea unei cereri în căsătorie.

Cocoș

Cocoșii profită din plin de un început de săptămână ceva mai puțin agitat, în care vor reuși să își reîncarce bateriile, un detaliu de care n-au reușit să se preocupe în zilele de wekeend. Vor avea la îndemâna lor toate activitățile care le plac, dar și spațiul necesar în care să se afirme.

Câine

Cei din zodia Câine profită de curajul pe care l-au dobândit recent și spun lucrurilor pe nume în anumite probleme ce nu le dădeau pace. Ar putea avea o discuție cu partenerii de afaceri sau cu șefii lor, la locul de muncă, dar care nu se va încheia într-un mod favorabil dacă nu au grijă la cum se exprimă.

Mistreț

Mistreții se simt pregătiți de o nouă provocare și par să fie foarte optimiști. Relația de cuplu le aduce foarte multă speranță și au de gând să le facă toate capriciile peroanelor iubite.

ADVERTISEMENT