Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 6 septembrie 2021. Dragonii se îndrăgostesc

FANATIK vă aduce zodiacul chinezesc pentru luni, 6 septembrie 2021. Dragostea apare în viața Dragonilor
05.09.2021 | 14:35
Zodiac chinezesc pentru luni 6 septembrie 2021 Dragonii se indragostesc
Zodiac chinezesc pentru luni, 6 septembrie 2021. Dragonii se îndrăgostesc Sursa foto: TheSun
ADVERTISEMENT

Astrologii din Orient au transmis că prima zi din săptămână aduce muncă multă pentru unii nativi. În schimb, alții vor avea parte de o zi ușoară.

Apar răspunsuri, vin soluții pentru unele semne zodiacale. Starea de sănătate sau situația financiară pot fi și ele influențate de astre.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru luni, 6 septembrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Săptămâna începe cu muncă multă. Nu a fost cea mai bună idee să lași pe ziua de luni sarcinile neterminate vineri. Ai parte de un număr însemnat de treburi și ești nevoit să ceri ajutor colegilor pentru a face față.

Bivol

Ziua se derulează în liniște și pace, iar rutina e ceva care face parte din viața ta și te-ai învățat cu ea. Spre seară poate să apară o vizită a unui prieten sau a unei rude. Este posibil și să mergi chiar tu la cineva.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai parte de cheltuieli neprevăzute. Este posibil să fii nevoit să înlocuiești un aparat electrocasnic care s-a defectat sau să achiziționezi unele lucruri de care au nevoie membrii familiei, poate pentru copii, pentru începutul anului școlar.

Iepure

Ai programată o întâlnire cu medicul în această zi. Fie că e vorba de un control de rutină, fie că ai avut unele neplăceri în ultima vreme, răspunsul primit îți va aduce multă liniște. Nu e nimic de care trebuie să te îngrijorezi.

ADVERTISEMENT

Dragon

Surprinzător, cineva reușesște să-ți câștige inima. E un om nou apărut în viața ta, iar sentimentele pe care ți le provoacă nu au mai fost prezente de multă vreme. Faci tot posibilul să-l cunoști mai bine.

Șarpe

Vin vești bune în plan personal. Relația cu partenerul de viață evoluează în direcția dorită și ați putea să decideți să faceți un pas important, poate să vă mutați împreună sau să vă legalizați legătura.

ADVERTISEMENT

Cal

Ar putea să apară schimbări importante în plan profesional. Vei primi o ofertă de lucru sau posibilitatea de a demara un proiect important. Ambele vin la pachet cu multe responsabilități, dar și cu avantaje financiare.

Capră/Oaie

Ai parte de multe drumuri. Trebuie să obții unele semnături sau aprobări, iar acest lucru te va face să pierzi multe ore. Partea bună e că reușești să faci ce ți-ai propus, chiar dacă birocrația te aduce la capătul răbdării.

Maimuță

Este o zi mare. Aștepți o soluționare a unei probleme legale, ce s-a întins pe o perioadă considerabilă. Influențele astrale vor fi de partea ta, iar decizia va fi una care te avantajează.

Cocoș

Partenerul de viață îți pregătește o surpriză și poate veți face o plimbare, o excursie sau veți ieși în oraș. Aveai nevoie de timp de calitate petrecut în doi și a simțit bine acest aspect.

Câine

Ziua este mai ușoară decât te așteptai. Pentru că programul de la locul de muncă este unul lejer, reușești să termini totul rapid. Nu ai prea mult timp liber, în schimb. Vei avea de făcut unele drumuri, în scop personal, spre seară.

Mistreț

Vin vești bune în plan financiar. Ai putea să primești o sumă de bani de la locul de muncă. Este o primă, o mărire de salariu sau un bonus însemnat.

ADVERTISEMENT