Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 7 septembrie 2020. Câinele e plin de energie

06.09.2020 | 13:47
Zodiac chinezesc pentru luni 7 septembrie 2020 Cainele e plin de energie
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de luni, 7 septembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere sentimental. Relația cu persoana iubită merge ca pe roate și te gândești chiar să treci la nivelul următor.

În cazul în care nu ai întâlnit încă sufletul pereche, nu-ți face griji, pentru că Universul ți-a pregătit o surpriză. Mai spunem doar că vei da uitării problemele din trecut și te lăsăm să o descoperi singur.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Câinelui e momentul să duci la bun sfârșit un proiect important. Nu de alta, dar ai o energie debordantă și vrei să le demonstrezi tuturor că nu au greșit când ți-au oferit această șansă.

Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 7 septembrie. Începi săptămâna în forță

Șobolan

Te enervează cineva din anturaj, dar fii foarte atent cum îți alegi cuvintele, pentru că ai tendința să reacționezi impulsiv.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ar fi bine să nu ignori  sfaturile colegilor de muncă tocmai acum, când proiectele apar ca pe bandă rulantă și abia îți mai vezi capul de treabă. Nu e nevoie să duci singur această povară.

Tigru

Rezolvă problemele importante încă de la primele ore ale dimineții, când ai mai multă energie. Nu de alta, dar mai încolo ar putea interveni oboseala.

ADVERTISEMENT

Iepure

O persoană necunoscută îți atrage atenția, dar nu ar trebui să te pripești. Ascultă-ți intuiția înainte să iei o decizie radicală.

 Dragon

Un partener de afaceri te contrazice și ești tentat să îi dai o replică pe măsură. Mai bine încerci să îl eviți. Nu e momentul pentru un scandal.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Bazează-te pe intuiție de data asta, chiar dacă nu te simți prea comod într-o astfel de situație. Spre seară va trebui să pleci într-o scurtă călătorie în interes de serviciu.

Cal

O persoană apropiată se oferă să te ajute și nu ar fi indicat să refuzi. Ascultă-i sfaturile, vei avea mult de câștigat din experiența ei.

Capră/Oaie

Mare atenție în trafic, s-ar putea să ai unele probleme. Nu e momentul să închei o afacere importantă, mai bine amâni decizia pentru altă dată.

Maimuță

Ai nevoie de ajutor pentru a clarifica o problemă cu persoana iubită. Încearcă să apelezi la un prieten care știe ce s-a întâmplat și îi poate explica situația.

Cocoș

Abia dacă îți mai vezi capul de treabă, dar nu e problemă, pentru că ai o energie debordantă. Simți că le poți duce pe toate de unul singur. Nu neglija, însă, momentele de odihnă.

Câine

Ai puterea să duci la bun sfârșit un proiect important, dar încearcă să iei lucrurile treptat. Graba strică treaba și o știi foarte bine.

Mistreț

Prietenii vor să organizeze o ieșire în aer liber, dar nu te simți bine și încerci să îi refuzi chiar dacă insistă. Oricum aveți tot timpul din lume la sfârșitul săptămânii.

ADVERTISEMENT