Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 8 august 2022. Tigrii, Iepurii și Dragonii au o zi excelentă

Marii înțelepți din Orient au dezvăluit cum va arată începutul de săptămână pentru nativii zodiacului chinezesc. Vești excelente pentru Tigrii, Iepuri și Dragoni.
07.08.2022 | 19:39
Zodiac chinezesc pentru luni 8 august 2022 Tigrii Iepurii si Dragonii au o zi excelenta
Zodiac chinezesc pentru luni, 8 august 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Începutul de săptămână este unul cu adevărat promițător, conform zodiacului chinezesc. Mulți nativi au parte de surprize și vești excelente.

Șobolan

Fii atent în această zi agitată, deoarece atmosfera din jurul tău ar putea fi destul de confuză. Acordă atenție deosebită aspectelor financiare și evită să cheltui bani impulsiv.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ziua de astăzi te-ar putea pune în pericol, fie pe tine, fie pe cineva drag. Nu-ți asuma niciun fel de risc inutil și fii precaut.

Tigru

Fii pregătit pentru schimbări emoționale benefice. Lucruri mari și frumoase sunt pe cale să ți se întâmple, așa că nu înceta să visezi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Așteaptă-te să primești o veste importantă din partea familiei. Bucură-te de timpul petrecut cu cei dragi și descoperiți lucrurile bune care urmează să se întâmple.

Dragon

Ziua de astăzi îți va aduce o doză mare de entuziasm, suficient pentru a depăși orice obstacol îți iese în cale. Ai grijă, însă, să nu exagerezi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Gândește-te de două ori înainte de a-ți planifica orice fel de întâlnire. Nu te grăbi să faci niciun pas până nu verifici toate detaliile.

Cal

Nu fi surprins dacă o flacăra veche se reaprinde, dar fii precaut. Situația ar putea duce fie la un mare triumf, fie la un adevărat dezastru.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Te vei trezi cu dorința de a face ceva important astăzi. Profită de această energie pentru a pune cap la cap tot ce se întâmplă acum în viața ta.

Maimuță

Încearcă să rămâi pe teren neutru. Dacă familia sau prietenii sunt nervoși, cel mai bine ar fi să-ți cauți de lucru în altă parte.

Cocoș

Deși nu este cea mai bună zi a ta, ea are totuși aspecte favorabile și poate conține câteva surprize. Lasă-te purtat de val și nu te teme de necunoscut.

Câine

În ciuda faptului că ar putea exista mici distrageri, ziua este un excelentă. Dacă ești în căutarea unui partenere, s-ar putea ca farmecul să dea roade.

Mistreț

Organizează-ți treaba de la locul de muncă și pune totul la punct pentru săptămânile care urmează. Timpul investit acum, îți pot aduce profit pe viitor.

ADVERTISEMENT