Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 8 iulie 2024. Răbdarea Dragonilor este pusă la încercare

Zodiac chinezesc luni, 8 iulie 2024. Tigrii sunt obsedați de control, iar nativii Câine primesc lecții despre economisirea banilor.
07.07.2024 | 16:07
Zodiac chinezesc pentru luni 8 iulie 2024 Rabdarea Dragonilor este pusa la incercare
Zodiac chinezesc luni, 8 iulie 2024. Tigrii sunt obsedați de control. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cu dreptul pentru nativii zodiacului chinezesc. Se anunță proiecte mărețe la orizont, iar cei mai curajoși nativi vor spune ”da” unor provocări de-a dreptul uimitoare. Iată cum va arată ziua de 8 iulie pentru cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc luni, 8 iulie 2024. Tigrii sunt obsedați de control

Șobolan

Vei pleca la drum lung în următoarea perioadă. Nu se știe dacă este vorba despre o vacanță sau va trebui să rezolvi anumite aspecte legate tot de muncă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești pus în fața unor situații dificile. Va trebui să faci o serie de alegeri, iar pentru a te asigura ca nu dai greș, cel mai bine ar fi să privești totul obiectiv.

Tigru

Tinzi să deții controlul asupra a tot ce se întâmplă în jurul tău. Obsesia ta ar putea deveni deranjantă pentru ceilalți, mai ales că și ei au un cuvânt de spus.

ADVERTISEMENT

Iepure

Banii sunt principala ta grijă. Ai intrat în fondul de economii și îți este din ce în ce mai greu să pui la loc banii lipsă. Eviți să ceri ajutorul celor din jur, iar asta te va cufunda și mai mult în probleme.

Dragon

Cineva se joacă la maxim cu răbdarea ta. Simți că nu mai ai deloc energie să îți exprimi punctul de vedere, mai ales că se pare că nimeni nu te înțelege.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vei întâlni anumite persoane care te vor scoate din zona de confort. Dacă știi cum să profiți de asta, s-ar putea să ai numai de câștigat.

Zodiac chinezesc pentru luni, 8 iulie 2024. Câinii primesc lecții financiare

Cal

Pui accentul pe sentimente și emoții. Te atașezi ușor de cei din jurul tău și, tocmai din acest motiv, suferi mai mult atunci când cineva te trădează.

ADVERTISEMENT

Oaie

Empatizezi prea mult cu problemele celorlalți. Cei din jur vor profita de asta și vor apela la tine, chiar și atunci când nu este neapărat nevoie de implicarea ta.

Maimuță

Eviți cu orice preț să îți asumi anumite responsabilități la locul de muncă. Din păcate, la un moment dat, va trebuie să dai explicație pentru sarcinile pe care nu le-ai îndeplinit.

Cocoș

Porți discuții aprinse cu partenerul de viață. Problemele din trecut revin în atenția voastră, iar asta ar putea să destabilizeze relația pe care o aveți.

Câine

Tentațiile sunt la orice pas. În această perioadă, vei primi o lecție importantă despre cum să ții de bani, indiferent de cât de mult ți-ai dori anumite lucruri.

Mistreț

Ai răspunsul la orice, iar prietenii se bazează pe tine în situații limită. S-ar putea ca unii să profite de tine, dar nu te deranjează, căci sunt oamenii la care ții cel mai mult.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord....
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord. Au plătit mii de lei să stea la un hotel care era închis
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”