Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc pentru marți, 11 august 2020. Mistreții au noroc în dragoste

10.08.2020 | 12:25
Zodiac chinezesc pentru marți, 11 august 2020. Mistreții au noroc în dragoste
Mistrețul de Pământ are noroc în dragoste. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de marți, 11 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales când vine vorba despre viața profesională. Ai ocazia să-ți pui în valoare calitățile odată cu proiectul dificil pe care șefii ți-l încredințează.

E normal să ai emoții, dar nu le lăsa să te copleșească și, Doamne ferește, să te facă să ratezi această șansă unică. Păstrează-ți calmul, fii optimist și vei vedea că succesul nu te va ocoli. Ai tot ce trebuie să reușești.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Mistrețului de Pământ, ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Persoana pentru care nutrești sentimente puternice pare să fie pe aceeași lungime de undă, așa că nu ezita să faci primul pas.

ADVERTISEMENT

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de marți, 11 august

Șobolan

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jur te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care ai nimerit, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au niciun rol pozitiv. Ei te trag înapoi, te fac să privești lucrurile în cea mai pesimistă notă, iar reușitele acestei zile depind enorm de influenţele din exterior. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativişti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

Bivol

Apare şansa unei noi relaţii sau iei decizii în cuplul deja format pentru că acum se trasează următorii paşi într-un plan important pentru viitor. Ești pus pe fapte mari, dai naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul. Te afli în faţa unui nou început şi pe umeri îți cad cele mai grele decizii. Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubești mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cel îndrăgostit până peste urechi, pentru că aşa poți păstra contactul cu realitatea şi poți gândi limpede.

Tigru

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările de a comunica şi a colabora primești înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să te asculte, ba chiar nici nu îți aud dorinţa de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din exterior. Nu insista atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primești semnale ostile de respingere.

Iepure

Timpul trece lent, dar îți convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construiești. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, deci e perfect dacă nu te grăbești! Clădește totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung. Ești mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor.

Dragon

Prea te lași dominat de influenţele negative din jur, când ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus şi scoate la lumină ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum. Ești unic, nu îți mai raporta valoarea la a celor care te trag permanent înapoi.

Șarpe

Dacă unele lucruri nu ți-au ieşit bine în viaţă nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revistă. Eşecurile au şi ele rostul lor! Extrage din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, să nu mai greşești şi să-ți iasă toate ca la carte, iar visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele succese. Nu îți era dat să primești acel lucru sau nu era aşa de bun pentru ce va urma de acum înainte, aşteaptă cu încredere ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna. Poate fi mai bun deoarece legea compensaţiei lucrează!

Cal

Te-ai putea îndrăgosti din nou, aşa cum nu ai mai făcut-o demult, cuprins de o văpaie mistuitoare. Dacă ești în căutarea amorului, te vei lăsa copleşit de pasiune, cu şansa uneia din cele mai aprinse poveşti de iubire din viaţa ta. Dar dacă dragostea apare într-un moment nepotrivit, va deveni extrem de greu să-i reziști, mai ales dacă, acasă, te aşteaptă deja cineva care te iubeşte. Încearcă să ţii sub control, pe cât posibil, aceşti fiori ai iubirii, pentru că, deşi îți place ceea ce simţi şi iubirea îți dă aripi, e posibil să fie prea mult pentru suflet şi să nu ştii să gestionezi corect situaţia!

Capră/Oaie

Te gândești la o călătorie pe care o vezi ca pe o eliberare de stres şi de probleme. Dacă e cam devreme să te gândești deja la concediu, în caz că nu îți permiţi aşa ceva chiar acum, profită de o zi mai lejeră pentru a călători măcar virtual, pentru a visa cu ochii deschişi sau a umbla prin amintirile altor călătorii trecute. Îți încarci bateriile cu ajutorul acestor vise frumoase, cel puţin la nivel teoretic. Ești convins că va veni şi ziua în care vei putea pleca realmente la drum ca să ajungi acolo.

Maimuță

Azi apeși pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ți le oferă. E o decizie înţeleaptă să te detaşezi de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Fă orice altceva care să-ți distragă atenţia de la preocupările grele ale acestei perioade şi nu te gândi nicio clipă la ce lipseşte. Scoate în lumină motivele de bucurie de care ai parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare în aer liber, de o oră de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

Cocoș

Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva. Nu te mai chinui atâta să fii echidistant! Fii aşa cum ești, fără să te scuzi mereu, fără să îți explici reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuza de cine ştie ce gest nepotrivit. Totuşi poţi încerca să repari o veche greşeală din trecut la care ți-ai dat seama că ai cam exagerat pentru că acum ai putea drege mult mai uşor eroarea decât atunci când ai comis-o.

Câine

O discuţie faţă în faţă, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problemă majoră de comunicare. La originea acestor animozităţi se află interpretarea eronată a unui cuvânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicaţie în care fiecare să aibă dreptul său la cuvânt ca să-şi expună punctul de vedere. Vei fi foarte mulţumit când vei vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifică situaţia, ceea ce va restabili buna înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte.

Mistreț

Sentimentele îți sunt împărtăşite cu aceeaşi intensitate de către partener, ceea ce îți dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, şi nu mai ești nesigur sau timid, ci ai curaj să recunoști deschis, public, în faţa tuturor, ceea ce simţi. Planurile tale prind contur şi găsești sprijinul necesar din partea părinţilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului tău. Dacă ai ajuns deja la angajamente, de acum poţi fi convins că ai pe cine trebuie alături, dar nu te culca pe laurii victoriei. Luptă pentru dragoste!
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri