Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 15 decembrie 2020. Iepurele se confruntă cu probleme de ordin financiar

14.12.2020 | 15:24
Zodiac chinezesc pentru marti 15 decembrie 2020 Iepurele se confrunta cu probleme de ordin financiar
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 15 decembrie 2020, vine cu vești mai puțin plăcute, în special în plan sentimental. Unii nativi pun capăt poveștilor de dragoste, din păcate nu se mai regăsesc lângă persoana iubită. 

Ziua este marcată de unele neliniști cu privire la viața profesională, mici conflicte cu colegii sau superiori. Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cele 12 zodii este să aibă foarte multă răbdare, calm, dar și încredere în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse în rândurile de mai jos de FANATIK. Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte semnele zodiacale în a doua zi a săptămânii!

Zodiac chinezesc pentru marți, 15 decembrie 2020, de la nativ la nativ

Șobolan

Ai parte de o zi plină de surprize, în special în sânul familiei unde ești în centrul atenției. Cadourile nu vor întârzia să apară, ai grijă să le întorci favoarea celor mărinimoși.

ADVERTISEMENT

Bivol

E momentul să schimbi macazul și să faci acele schimbări la care te gândești de mult. Îndrăznește să cauți alt loc de muncă sau să optezi pentru o altă coafură.

Tigru

Reușite din punct de vedere profesional. Se anunță o zi cu promovări sau bani mulți, totul ține de munca depusă în ultimele luni. Poate chiar primești un bonus de sărbători.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai unele probleme de ordin financiar, asta pentru că achiziționezi toate lucrurile inutile. Ar fi cazul să strângi cureaua, în caz contrar nu ai finanțe pentru Crăciun.

Dragon

Sunt șanse foarte mari să te desparți de persoana iubită. Din păcate, cel de lângă tine s-a săturat de lipsa ta de atenție. În schimb, stai bine pe celelalte planuri.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Concentrează-te mai mult pe viața privată. Este o perioadă ideală pentru a sta mai mult alături de persoana iubită, dar și de familie. Invită-ți rudele în vizită.

Cal

S-au strâns foarte multe lucruri de rezolvat. Nu mai aștepta ziua de mâine și treci la treabă. Termină tot ce ai pe ordinea de zi înainte de a se lăsa seara.

Capră / Oaie

Documentează-te mai mult înainte de a lua o decizie importantă, mai ales când este vorba de mulți bani la mijloc. Nu ar strica nici sfatul unei persoane cu experiență.

Maimuță

Pregătești o mulțime de planuri pentru perioada următoare, însă trebuie să fii conștient că nu le poți duce pe toate la capăt. Fii rezonabil și axează-te numai pe o parte din ele.

Cocoș

Păstrează-ți calmul, numai așa vei trece cu brio peste toate încercările și obstacolele care-ți ies în cale. Răbdarea nu ar strica nici ea, fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău.

Câine

Ai nevoie de o idee, și încă repede. Nu mai pierde vremea și vezi cum îți poți lua prin surprindere partenerul de viață. Gândește-te la ceva inedit, poate o excursie undeva la munte.

Mistreț

Totul va fi bine pe plan financiar, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine. Ia totul pas cu pas și toate micile probleme se vor rezolva în cele din urmă.

ADVERTISEMENT