Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 18 aprilie 2023. Câinii își descoperă o pasiune nouă

Zodiac chinezesc. Ce vești au astrologii pentru marți, 18 aprilie 2023. Pasiunea pe care și-o vor descoperi nativii Câini.
17.04.2023 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru marti 18 aprilie 2023 Cainii isi descopera o pasiune noua
Zodiac chinezesc pentru marți, 18 aprilie 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient au pregătit noi vești pentru nativi. Predicții pentru a treia zi de Paști, marți, 18 aprilie 2023. Zodiile vor face cunoștință cu noi pasiuni, noi persoane, noi situații și provocări legate de carieră și viața personală.

Zodiacul chinezesc al zilei de marți, 18 aprilie 2023. Ce vești primesc nativii

Astrologii au și sfaturi pentru zodii, care le vor ajuta să se orienteze mai bine în drumul către viitorul lor. Important este să-și urmeze instinctul și să nu se lase doborâte de principiile altora. Ascultarea propriei inimi este mult mai relevantă.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor întâlni o persoană care le va schimba viața. Îi va învăța cum să procedeze într-o anumită situație, iar ei vor lua aminte. Rezultatele vor apărea de îndată, iar nativii vor fi foarte recunoscători. Ar face bine să procedeze așa și de acum încolo.

Bivol

Bivolii vor fi în al nouălea cer. În sfârșit, vor promova un examen pe care se străduiau să-l promoveze. Fericirea va fi una maximă și vor fi foarte recunoscători Universului pentru ceea ce li se întâmplă. Așteptau de multă vreme o așa veste bună.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor fi luați prin surprindere de persoana iubită. Aceasta le va face un cadou în mod neașteptat și va fi unul simbolic. Dragostea în cuplu va deveni mai puternică și mai solidă decât altădată. Aveau nevoie Tigrii de un asemenea moment.

Iepure

Nativii Iepuri se vor îndrăgosti iremediabil. Vor fi atrași de o persoană pe care o vor întâlni la un eveniment recent. Sentimentele vor fi unice, nemaiîntâlnite până acum. Ar trebui să își facă curaj și să interacționeze cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii se vor trezi cu mai mulți bani în conturile bancare. Se va întâmpla totul într-un mod neașteptat și se vor întreba de unde provin sumele imense. Vor afla în cele din urmă că o persoană apropiată a vrut să îi impresioneze de Paști.

Șarpe

Șerpii vor cunoaște celebritatea. Un gest al lor va fi cunoscut la nivelul întregii țări, datorită unei postări de pe rețelele de socializare. Vor face multe vizualizări și vor primi admirație din partea unui număr mare de români și nu numai.

ADVERTISEMENT

Cal

Calul își va face curaj și va cere iertare tuturor celor cărora le-a greșit în mod intenționat și neintenționat. Gestul lor va fi unul apreciat de multă lume și va fi prezentat de către unii oameni ca un exemplu demn de urmat și de către alții.

Capră

Capra va fi foarte creativă în a treia zi de Paști. Își va arăta cunoștințele dintr-un anumit domeniu și va impresiona pe multă lume prin iscusința sa. Avea nevoie de astfel de laude, după ce a avut parte de multe momente de cumpănă, în ultimele luni.

Maimuță

Maimuța va fi ușor invidioasă pe o prietenă foarte apropiată. Va încerca să nu își lase sentimentele să se vadă, dar acestea vor ieși la suprafață în mod neașteptat. Astfel, amiciția se va schimba sau s-ar putea transforma într-una de rivalitate.

Cocoș

Cocoșul își va da arama pe față într-o situație în care era implicat de mai mult timp. Va dezvălui că el este autorul mai multor fapte și va fi condamnat pentru acest lucru de către multă lume. Astrologii le recomandă să stea o perioadă izolați.

Câine

Câinii vor pune în practică un obicei străvechi și așa vor descoperi că au o nouă pasiune. Își vor dedica cea mai mare parte a timpului acesteia, de acum încolo, spre uimirea celor din jurul lor, deoarece îi cunoșteau altfel. Câinii vor demonstra că oricând se poate lua de la capăt.

Mistreț

Mistreții, în schimb, ar putea avea un conflict cu un membru al familiei. Motivul vor fi banii irosiți în această perioadă a Paștelui, însă situația nu trebuie amplificată. Apele se vor liniști spre seară, când ar putea avea loc și o împăcare.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant