Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 18 iunie 2024. Noroc în dragoste pentru Dragon

Zodiac chinezesc pentru marți, 18 iunie 2024. Tigrul atrage banii ca un magnet, iar Câinele este supus unor teste din partea prietenilor.
17.06.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru marti 18 iunie 2024 Noroc in dragoste pentru Dragon
Zodiac chinezesc pentru marți, 18 iunie 2024. Cocoșul risipește banii. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ziua de marți aduce schimbări importante în viața nativilor zodiacului chinezesc. Urmează momente de foc pentru unele zodii, iar pentru altele, se anunță schimbări radicale pe plan amoros. Iată cum va arăta ziua de marți pentru toate zodiile.

Zodiac chinezesc pentru marți, 18 iunie 2024. Tigrul atrage banii ca un magnet

Șobolan

Trecutul revine în viața ta. Fix când te aștepți cel mai puțin, apare o persoană pe care o cunoști de ani buni și față de care începi să ai sentimente.

ADVERTISEMENT

Bivol

Faci tot posibilul pentru a-i mulțumi pe cei din jurul tău. Din păcate, nu vei fi răsplătit cu aceeași monedă, așa că asta ar trebui să îți dea de gândit.

Tigru

Faci ce faci și banii trag la tine ca un magnet. Ai început să faci economii serioase pentru că ai planuri mărețe. Deși ești înconjurat la tot pasul de tentații, alegi să le ignori și să îți vezi de parcursul tău.

ADVERTISEMENT

Iepure

Familia te supune unor teste destul de grele. Urmează să primești o afacere la cheie și vor să se asigure că ai toate calitățile necesare.

Dragon

Dragostea plutește în aer pentru tine. Vei avea ocazia să întâlnești o persoană care îți va da întregul univers peste cap. Norocul tău este că aveți multe puncte în comun.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai de gând să faci o schimbare radicală în viața ta și începi cu locuința. Nu te mai regăsește deloc în actualul loc, așa că vrei să renovezi. Din fericire, prietenii vor fi un ajutor de nădejde.

Zodiac chinezesc pentru marți, 18 iunie 2024. Cocoșul risipește banii

Cal

Tensiunile de la locul de muncă își spun cuvântul. Simți că nu te mai înțelegi cu nimeni și ai impresia că ideile tale sunt ignorate. Poate că ar trebui să pui piciorul în prag.

ADVERTISEMENT

Oaie

Te bazezi pe intuiție și alegi să faci un pas important în domeniul afacerilor. Dispui de o sumă semnificativă de bani, așa că nimeni și nimic nu se poate pune în calea dorinței tale.

Maimuță

Vrei să petreci mai mult timp cu prietenii. În ultima vreme, te-ai focusat atât de mult pe carieră, încât ai pus planul personal pe locul doi. Important este să reglezi situația cât mai repede.

Cocoș

Arunci cu banii în stânga și în dreapta și nu îți pasă de nimic. Nu doar că te răsfeți peste măsură, dar alegi să îi surprinzi și pe cei dragi cu mici atenții.

Câine

Loialitatea ta este de apreciat. Deși ai trecut prin momente dificile, niciodată nu i-ai trădat pe cei din jurul tău. Chiar dacă nimeni nu a verbalizat asta până acum, ai face bine să știi că ești apreciat în cercul de prieteni.

Mistreț

Ai probleme de comunicare. Nimeni nu își dă seama ce îți dorești, iar de aici și până la un adevărat scandal mai este doar un pas. Ai face bine să îți menții calmul dacă nu vrei să regreți mai târziu.

ADVERTISEMENT